Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ:Κοινοποιώντας το παρόν μήνυμα νιώθω ιδιαίτερη τιμή που το ονοματεπώνυμό μου περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος για το νέο Δ.Σ.

Μιχάλης Κόκκινος
11 λεπτά
Αγαπητοί φίλοι, φίλες και συνάδελφοι,
Ονομάζομαι Κόκκινος Μιχαήλ, είμαι Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ. και υπηρετώ στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή δεκαπέντε έτη.

Κοινοποιώντας το παρόν μήνυμα νιώθω ιδιαίτερη τιμή που το ονοματεπώνυμό μου περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος για το νέο Δ.Σ. 

Φρονώ ότι κάθε αξιωματικός χρειάζεται ισχυρό κίνητρο για να ασχοληθεί ενεργά με τα δρώμενα της Π.Ε.Α.Λ.Σ. και αυτό είναι η υπεράσπιση των δικαιωμάτων και η προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν τους Αξιωματικούς του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μέσα από συνεχείς αγώνες και διεκδικήσεις.

Θεωρώντας ότι έχω τα προσόντα να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόσκληση-πρόκληση, ζητάω την εμπιστοσύνη σας και σας προτρέπω την 16/12/2016 αφενός να συμμετάσχετε ΟΛΑ τα μέλη της Ένωσης στη διαδικασία της εν λόγω ψηφοφορίας -καθόσον η συμμετοχικότητα είναι βασικό συστατικό των διαδικασιών της Ένωσής μας- και αφετέρου να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου.


Φωτογραφία του Μιχάλης Κόκκινος.
Μου 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->