Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΒΕΛΑΡΗΣ: Αισθάνθηκα τιμή όταν μου προτάθηκε να θέσω υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της ΠΕΑΛΣ αλλά και μεγάλη χαρά.Aγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες, ονομάζομαι Χρήστος Καβελάρης,είμαι απόφοιτος του 31ου Σχολείου Δ.Υ.Λ.Σ. και φέρω το βαθμό του Πλωτάρχη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Έχω  28ετη Υπηρεσία και επί 9 έτη υπηρετώ  στη Διοίκηση Προσωπικού (ΔΠ α΄) ως χειριστής σε θέματα Σταδιοδρομίας - Μεταθέσεων και το τελευταίο διάστημα  ως Εισηγητής.

Νέος υποψήφιος στο συνδικαλιστικό χώρο,αισθάνθηκα τιμή όταν μου προτάθηκε να θέσω υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της ΠΕΑΛΣ αλλά και μεγάλη χαρά.Τιμή γιατί θα έβαζα το όνομά μου σε μια λίστα με έμπειρα,καταρτισμένα και καταξιωμένα στελέχη με αποδεδειγμένη προσφορά στο Λ.Σ. και χαρά γιατί έχοντας υπηρετήσει στα συγκεκριμένα πόστα και έχοντας εντοπίσει ατέλειες και παθογένειες,συνειδητοποίησα ότι οι ιδέες μου,οι προτάσεις που είχα στο μυαλό μου και τα θέλω μου ταυτίζονται με αυτές των μελών του Δ.Σ. της ΠΕΑΛΣ.

 Προβλήματα όπως οι μεταθέσεις, η εξέλιξη, τα οικονομικά, η ασφάλεια του προσωπικού, ο εκσυγχρονισμός των μέσων που χρησιμοποιεί, που ίσως φαντάζουν άλυτα και προκαλούν ανησυχία σε όλα τα στελέχη ανεξαρτήτως προέλευσης ,μπορούν να αντιμετωπισθούν.

 Κι αυτό γιατί υπάρχει θέληση για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης όλων των συναδέλφων παράλληλα με την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας,καθώς και ανιδιοτελής διάθεση για εργασία και συνεχή αγώνα. Γιατί πάνω απ όλα είμαστε ένστολοι,Λιμενικοί και το μοναδικό μας συμφέρον είναι το καλό του προσωπικού και  της Υπηρεσίας. Αυτές είναι οι ιδέες μου κι αυτές είναι οι ιδέες και οι αρχές των στελεχών της ΠΕΑΛΣ

Το Σώμα σε λίγο κλείνει 100 χρόνια ζωής και σε όλο αυτό το διάστημα εξελίσσεται. Με κοινή προσπάθεια κι αγώνα μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο γιατί το αξίζει. Γιατί το αξίζουν τα στελέχη του, που με το ήθος την εργατικότητα και την υπερπροσπάθεια τους το κρατάνε ζωντανό και περήφανο.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->