Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Μυστήριο ατύχημα με ταχύπλοο στην Κρήτη

Απαντήσεις σε μία περίεργη υπόθεση με πολλά ερωτήματα προσπαθούν να δώσουν το τελευταίο 24ωρο οι Λιμενικές Αρχές της Σητείας, με αφορμή ένα ναυτικό ατύχημα στο οποίο τραυματίστηκαν δύο άνδρες που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν το ταχύπλοο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες προσέκρουσε, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχουν στη διάθεσή τους οι Λιμενικές Αρχές, σε βράχια, σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σητείας, κοντά στη νήσο Ελάσα.
Σοβαρότερα τραυματίστηκε στα πλευρά ο ιδιοκτήτης του σκάφους και πιο ελαφρά στα πόδια ο δεύτερος άνδρας.
Όλα ξεκίνησαν όταν χθες το βράδυ (23/1), οι δύο άνδρες έφτασαν - άγνωστο πώς - στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Εκεί, φέρεται να υποστήριξαν ότι τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα και όχι με το ταχύπλοο στο οποίο επέβαιναν.
Οι Λιμενικές Αρχές που ενημερώθηκαν ώρες μετά την εισαγωγή τους στο νοσοκομείο, ξεκίνησαν τις έρευνες και άμεσα διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ναυτικό και όχι τροχαίο ατύχημα. Αυτό μάλιστα που κίνησε τις υποψίες των Λιμενικών, ήταν το γεγονός ότι οι δύο άνδρες απέφυγαν να πουν την αλήθεια στους γιατρούς.

difernews.gr
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->