Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. Το Military Club διαθέτει διατακτικές για τα Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, «Τhe Mart» και ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ με έκπτωση 10%.

http://militaryclub.gr

Το Military Club διαθέτει διατακτικές για τα Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, «Τhe Mart» και ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ με έκπτωση 10%. Οι διατακτικές διατίθενται αποκλειστικά και μόνο μέσω του Military Club.


Παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τη διαδικασία απόκτησης διατακτικών ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210.2849135 (09:00 – 17:00).

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΕΣ

Οι διατακτικές είναι προτυπωμένα κουπόνια με ονομαστική αξία 20 ευρώ το καθένα τα οποία διατίθενται στα μέλη του Military Club με έκπτωση 10% επί της ονομαστικής τους αξίας. Οι διατακτικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, «Τhe Mart» και ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΕΣ

Μπορείτε να προμηθεύεστε διατακτικές με ειδική προνομιακή έκπτωση 10% επί της συνολικής ονομαστικής τους αξίας, ΜΟΝΟ από το Military Club.
Τις διατακτικές τις χρησιμοποιείτε αντί χρημάτων, για την πληρωμή των αγορών σας από τα παραπάνω Super Market (κάτι που μεταφράζεται πρακτικά σε 10% έκπτωση επί των αγορών σας).

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΕΣ

Μπορείτε να προμηθεύεστε τις διατακτικές σας με δύο τρόπους:

Με επίσκεψη στα γραφεία μας και επί τόπου αγορά τους. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για έλεγχο διαθεσιμότητας διατακτικών λόγω μεγάλου όγκου παραγγελιών.
Χρήση της ηλεκτρονικής υπηρεσίας παραγγελιών διατακτικών όπου μπορείτε να υποβάλετε παραγγελίες διατακτικών από 200 έως 300 ευρώ ανά παραγγελία όπως περιγράφεται παρακάτω

ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ

Για να παραγγείλετε τις διατακτικές σας ηλεκτρονικά, εισέρχεστε στο λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει (δείτε παρακάτω πώς θα κάνετε την εγγραφή σας) και συμπληρώνετε τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Στην συνέχεια, καταθέτετε το ποσό που απαιτείται για την αγορά των διατακτικών (συνολική ονομαστική αξία διατακτικών μείον έκπτωση 10%) σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες που εμφανίζονται κάτω από το πεδίο «Τρόπος Πληρωμής».

Στην Αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να βάλετε υποχρεωτικά το Ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας.
Μόλις ειδοποιηθούμε για την κατάθεσή σας, θα σας αποστείλουμε τις διατακτικές σας στη διεύθυνση που δηλώσατε στην παραγγελία σας με courier χωρίς χρέωση.

ΕΓΓΡΑΦΗ & ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Για να εγγραφείτε στην υπηρεσία ηλεκτρονικών παραγγελιών επιλέξτε «Εγγραφή & Παραγγελία» και συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία επισυνάπτοντας υποχρεωτικά και ένα ηλεκτρονικό αντίγραφο της υπηρεσιακής σας ταυτότητας. Στην περίπτωση που δεν επισυνάψετε υπηρεσιακή ταυτότητα δεν θα υλοποιηθεί η παραγγελία σας και θα σας επιστραφούν τα χρήματα που έχετε καταθέσει.

ΕΓΓΡΑΦΗ & ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Ταυτόχρονα με την εγγραφή σας, καταχωρείτε υποχρεωτικά και την πρώτη σας παραγγελία διατακτικών.
Μόλις εγκριθεί ο ηλεκτρονικός σας λογαριασμός θα ενημερωθείτε μέσω email και εν συνεχεία θα σας αποστείλουμε με courier τις διατακτικές σας καθώς και την κάρτα μέλους σας την οποία θα χρησιμοποιείτε για τις επόμενες παραγγελίες σας.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΕΣ;

Διατακτικές με προνομιακή έκπτωση 10% μπορούν να προμηθευτούν τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και το αντίστοιχο πολιτικό προσωπικό ΜΟΝΟ από το Military Club.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΣΑΣ;

Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας σας, επικοινωνήστε με το Military Club ώστε να εκδοθεί και να σας ταχυδρομηθεί νέα κάρτα μέλους με την ίδια αρίθμηση
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->