Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

ΚΡΙΣΕΙΣ Ποιος ήταν ο κυρίαρχος των κρίσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις;

Ποιος είναι ο μεγάλος κερδισμένος των κρίσεων; Χωρίς αμφιβολία ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης. Όχι δεν υπήρχε φυσικά θέμα παραμονής  στη θέση του. Είναι κερδισμένος,γιατί όπως λένε όσοι γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, οι κρίσεις που ξεκίνησαν στις ΕΔ φέρουν την υπογραφή του.
Οι πηγές του Militaire.gr αναφέρουν ότι σχεδόν όλες οι επιλογές που έγιναν είναι εισηγήσεις του Α/ΓΕΕΘΑ που ο ΥΕΘΑ επικύρωσε.
Ο Α/ΓΕΕΘΑ μετά από 16 μήνες θητείας έχει επιβάλλει πλέον τις δικές του επιλογές σ΄ όλα τα επίπεδα της ιεραρχίας. Αυτό είναι θετικό αλλά οπωσδήποτε αυξάνει και το ρίσκο του για τις επιλογές που έγιναν. Ο Ναύαρχος Αποστολάκης ως Α/ΓΕΝ κυρίως,αλλά και ως Α/ΓΕΕΘΑ έχει δείξει ότι δεν διστάζει να ρισκάρει. Η υπόθεση των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά ήταν το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Μένει να δούμε αν θα συνεχίσει να επιβεβαιώνει το ρητό που θέλει τους τολμηρούς να ευεργεντούνται και από την τύχη.
Ο Ναύαρχος Αποστολάκης έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του ΥΕΘΑ αλλά και του πρωθυπουργού τον οποίος κατά καιρούς ενημερώνει.

http://kranosgr.blogspot.gr/
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->