Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

ΛΙΜΕΝΙΚΟ: Και η κόντρα καλά κρατεί!


http://www.portcity.gr
Παρασκευή, 06 Ιανουάριος 2017 20:58
Νέο επεισόδιο στο «σήριαλ» στις τάξεις του συνδικαλιστικού σώματος του Λιμενικού, με επιστολή του πρώην Γραμματέα της ΠΟΕΠΛΣ για το προεδρείο της ομοσπονδίας:


ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ Α. ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΠΟΕΠΛΣ : ΛΥΠΆΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΈΡΩ ΑΛΛΆ ΕΊΣΤΕ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊΤΕ!! !!


Παρατηρώντας τις τελευταίες ημέρες τις παλινωδίες της Ομοσπονδίας σε ζητήματα που αφορούν το προσωπικό του ΛΣ , αναγκάζομαι να παρέμβω προκειμένου να ενημερώσω τους συναδέλφους μέλη της ΠΟΕΠΛΣ για την πραγματική διάσταση και εξέλιξη των ζητημάτων που μας αφορούν .
. Η ανακοίνωση ότι η ομοσπονδία έχει ανεβάσει ρυθμούς είναι επιεικώς αστεία!!!!!
Πέραν από δύο φωτογραφίες δεν έχουν να επιδείξουν απολύτως τίποτα και συγκεκριμένα:

• Επίδομα παραμεθορίου : Σε κανένα διοικητικό συμβούλιο δεν έχει τεθεί θέμα όχι μόνο για τη μη καταβολή του αλλά ούτε και για τη μείωση του κατά 50/% .

• Ελεγκτήριο δαπανών :. Θυμίζω ότι αν και αυτό έχει κερδηθεί στα χαρτιά επί εποχής προ προηγούμενης διοίκησης της ομοσπονδίας δεν υπήρξε μέχρι την πρόσφατη αναφορά σε αυτό καμιά δράση της ομοσπονδίας καθώς η ηγετική ομάδα της δραστηριοποιείτε στην Αθήνα με πληθώρα γιατρών και φαρμακείων οπότε σφύριζαν αδιάφορα εδώ και χρόνια για την αγωνία των Λιμενικών της Επαρχίας.

• Ισοδύναμα μέτρα για το πάγωμα μισθολογικών προαγωγών : Λόγια ,Λόγια και ουσία Μηδέν αφού πέραν της διακλαδικής αντίδρασης με τα άλλα σώματα που απαιτεί το εν λόγω θέμα η ομοσπονδία αυτής της ηγετικής ομάδας είναι και εδώ απών.
• Συμμέτοχη εκπροσώπου ΠΟΕΠΛΣ στον ΕΦΚΑ : Αναμένουμε ενημέρωση και ενέργειες για την αποκατάσταση των συνάδελφων που εισήλθαν στο ΛΣ μετά το 2011.

• Νέο μισθολόγιο : ούτε μια πρόταση για αυτό σε κανένα Διοικητικό Συμβούλιο καθώς δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια , δεν έχει ζητηθεί καμία τεχνοκρατική συνδρομή για να παρουσιάσουμε μια δίκαιη ολοκληρωμένη πρόταση σχετικά με αυτό .
• Αναμόρφωση κανονισμού των Κ.Ε.Α : εδώ και δύο χρόνια περιμένουμε οχι μόνο τη διαμόρφωση του κανονισμού των ΚΕΑ αλλά και μια ολοκληρωμένη πρόταση της ομοσπονδίας . !!!!!

Τελικά αυτό που διαπιστώνουμε από αυτή την ηγετική ομάδα της ομοσπονδίας είναι μόνο ενέργειες εντυπωσιασμού και η αλλαγή κλειδαριάς των γραφείων η οποία έγινε και αυθαίρετα ! - γραφεία κλειστά τις περισσότερες ημέρες – καμία πρόταση (τουλάχιστον δημόσια) για το ΠΔ μεταθέσεων - ενα κυνήγι μαγισσών με χιλιάδες ευρώ να δαπανιούνται για ορκωτούς λογιστές για το έτος του 2012 - ούτε ένα ευρώ για δαπάνες μελετών σε κρίσιμα ζητήματα όπως το μισθολόγιο – ούτε μια πρόταση για το ωράριο εργασίας-ρεπό-αδειες του προσωπικού -καμιά ουσιώδη παρέμβαση σχετικά με το ζήτημα της εξαγοράς της μάχιμης 5ετιας (φυσιολογική αντίδραση αν λάβουμε υπόψη οτι η ηγετική ομάδα της ΠΟΕΠΛΣ δεν έχει ούτε πέντε χρόνια σε λιμεναρχείο) .
Λυπάμαι που το αναφέρω αλλά είστε πολύ λίγοι για να μας εκπροσωπείται!! !!

ΝΑΞΟΣ 06-01-2017
ΠΑΝΤΑ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ
ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ Αθανάσιος
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΟΕΠΛΣ
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->