Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

ΦΩΤΟ- ΡΕΠΟΡΤΑΖ Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας


http://hydraspoliteia.blogspot.gr

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 παρουσία του Διοικητού της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας Αντιπλοιάρχου ΛΣ κ. Ε. Δανόπουλου, και της Υποδιοικητού Ανθυποπλοιάρχου ΛΣ κ. Α. Δομαζινάκη, σε μια σεμνή και όμορφη τελετή πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΕΝ Ύδρας που ευλογήθηκε από τον Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Ακίνδυνο Δαρδανό, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο.
Μετά την τελετή ευλογίας της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Ακίνδυνος Δαρδανός Γ.Α.Ε. ευχήθηκε καλά ταξίδια στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της ΑΕΝ, μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που διανύουμε και καταλήγοντας ευχήθηκε με τη βοήθεια του Θεού να πάνε όλα καλά και ευχήθηκε μια ευλογημένη χρονιά για όλες και όλους.
Στην συνέχεια ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Αντιπλοίαρχος ΛΣ κ. Ε. Δανόπουλος ευχαρίστησε όλους όσους προσήλθαν στην κοπή της πίτας, ευχήθηκε καλή αποφοίτηση στους τεταρτοετής σπουδαστές της Ακαδημίας και καλή φώτιση στους υπόλοιπους, διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες και κατέληξε ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους.
Ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Ε. Κουκουδάκης στην ομιλία του μίλησε για την καλή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της ΑΕΝ, τόνισε ότι ο Δήμος έχει ανοικτές τις πόρτες για κάθε βοήθεια προς όλους και κατέληξε ευχόμενος καλή χρονιά.
Στο τέλος ο καθηγητής της ΑΕΝ κ. Σταυρόπουλος εκ μέρους του εκπαιδευτικού προσωπικού της ΑΕΝ ευχήθηκε καλή υγεία και καλή χρονιά στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες
Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Ε. Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ύδρας κ. Ι. Μπελεγρής, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσος, ο Υπολιμενάρχης Ύδρας κ. Β. Βαζαίος, η Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου - Μουσείου Ύδρας κ. Ν. Αδαμοπούλου, εκπρόσωποι του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Φυλακίου Ύδρας, ο ιατρός του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας κ. Γ. Μπερικέτης, φορείς του νησιού, το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό και οι καθηγητές της ΑΕΝ Ύδρας και οι σπουδαστές και σπουδάστριες της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας.
Η ευλογία και κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε στον χώρο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων (πρώην εστιατόριο της ΑΕΝ), που ανακαινίστηκε πρόσφατα. Η όμορφη εορταστική εκδήλωση έκλεισε με την παράθεση εδεσμάτων, ποτών και αναψυκτικών στους καλεσμένους.
Στην τελετή ευλογίας της πίτας από τον Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Ακίνδυνο Δαρδανό Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, έψαλε ο κ. Ε. Πούλος. 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->