Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ κ.ΑΡΧΗΓΕ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ …ΜΟΝΟ ΓΕΛΩΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ …!!!

Σχετική εικόνα
ΠΗΓΗ WWW.SYNDIKALISMOS-LS.BLOGSPOT.GR
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ :

 

Οριστικές και αμετάκλητες θα είναι οι αποφάσεις του συμβουλίου μεταθέσεων .

 

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη με πρωτοβουλία του κ.Κουρουμπλή κλήθηκε η ΠΟΕΠΛΣ ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ να καταθέσει τις προτάσεις της για το Νομοσχέδιο του ΥΝΑΝΠ.

1 ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ  ΚΑΛΕΣΑΝ .ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ   ΕΙΔΑΝ ΦΩΣ ,ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ  ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ …..

 Επίσης  συμμετείχαν  ο Υφυπουργός κ. Σαντορινιός Νεκτάριος ,ο Αρχηγός ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναύαρχος Λ.Σ. ΡΑΠΤΗΣ Σταμάτιος, ο Ά Υπαρχηγός Αντιναύαρχος Λ.Σ. ΚΛΙΑΡΗΣ Θεόδωρος ,εκπρόσωποι των Κλάδων του Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, ο Νομικός Σύμβουλος του ΥΝΑΝΠ ,οι σύμβουλοι του κ. Υπουργού .

2. ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑΝ  ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ  ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΑΛΣ ΚΑΘΩΣ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

Από τον Υπουργό αλλά και από τον Νομικό σύμβουλο κ.Μπακόπουλο δόθηκαν στην ΠΟΕΠΛΣ διευκρινήσεις ότι το συμβούλιο μεταθέσεων θα συνεχίσει να είναι αυτόνομο και οι αποφάσεις του θα είναι οριστικές και αμετάκλητες τις οποίες θα επικυρώνει ο Υπουργός ότι δηλαδή κάνει μέχρι και σήμερα ο Αρχηγός του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

3. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Η Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ ΚΑΘΩΣ Η ΠΕΑΛΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ

Οι ανωτέρω διευκρινήσεις δόθηκαν από την πλευρά του κ.Κουρουμπλή με αφορμή δημοσιεύματα που ανέφεραν χωρίς αυτό να προκύπτει από πουθενά ότι οι αποφάσεις του συμβουλίου μεταθέσεων θα είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα .

4. ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ  ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .

Εξάλλου ο κ.Κουρουμπλής δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο βασικός ρυθμιστής του νομοθετικού πλαισίου μεταθέσεων των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ θα είναι η ΠΟΕΠΛΣ .

5 .Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ ΔΕ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ .

6 .Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΟΤΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΣ , ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ  Η ΠΕΑΛΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Χαρακτηριστική ήταν και η τοποθέτηση του Αρχηγού του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναύαρχου Λ.Σ. ΡΑΠΤΗ Σταμάτιου ο οποίος συμφώνησε με την κύρωση των πινάκων των μεταθέσεων από τον Υπουργό

7. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ .

8. ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ…..!!!!!

 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->