Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

κ.ΚΥΡΑΝΗ που πήγε η διάταξη του 24μηνου για τους μετατιθέμενους του 2015;


e-mail στο limenikadromena@yahoo.gr


Λιμενικά Δρώμενα σας ευχαριστώ που μου δίνετεΒΉΜΑ να θέσω τους προβληματισμούς μου στην ΠΟΕΠΛΣ και ειδικότερα στον ΄΄αμετάθετο΄΄ Πρόεδρό μας τον κ.ΚΥΡΑΝΗ.Για ποιο λόγο κ.ΚΥΡΑΝΗ ενώ στο προηγούμενο σχέδιο Νόμου υπήρχε διάταξη για το 24μηνο και για τους συναδέλφους που μετατέθηκαν το 2015 να ενταχθούν σε αυτό , ξαφνικά το άρθρο αυτό δεν υπάρχει ;

Πληροφορούμαι ότι η γραμμή της ΠΟΕΠΛΣ είναι αυτή , δηλαδή δεν θέλει το 24μηνο και πόσο μάλλον οι μετατιθέμενοι να ενταχθούν σε αυτό και οτι το ζήτησε απο τον υπουργο ο κος ΚΥΡΑΝΗΣ να μην συμπεριληφθεί η διάταξη αυτή στο σχέδιο νόμου. Προφανός είναι γραμμή και των άλλων μελών του Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ αλλά θεωρώ την κύρια ευθύνη φέρει ο Πρόεδρος.


κ.Κυράνη , κ. αμετάθετε ξέρετε τι είναι να παίρνετε μετάθεση ξανά και ξανά , να μετακινείτε την οικογένεια , τα παιδιά ,ξέρετε πόσα λεφτά χρειάζεται για να γίνει μια μετακόμιση (καθόσον προκαταβολή δεν υπάρχει).


ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ!!!
Γιατί ποτέ δεν έχετε πάρει μετάθεση για να μπείτε στην θέση μου και στην θέση τόσων συναδέλφων που ενώ κοντεύουν τα 20 χρόνια Υπηρεσίας έχουν μετατεθεί και 3 και 4 και 5 φορές.Λυπάμαι για τους συνδικαλιστές μας.Δεν είστε ΑΞΙΟΙ κύριοι να μας εκπροσωπείτε΄..ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ παρτε το χαμπαρι!!!!


 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->