Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

ΕΛΕΓΧΟΙ ΛΙΜΕΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ...Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου ευχαριστεί τον Λιμενάρχη κ. Σαιτάκη Δημήτριο που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε άμεσα προκειμένου να πραγματοποιηθούν έλεγχοι στο χώρο του λιμανιού.
Σε συνέχεια των ελέγχων που πραγματοποιεί το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στους χώρους εργασίας, χθες 21/2/2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00μ.μ. πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο λιμάνι του Ηρακλείου από μικτό κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο του ΕΚΗ συν. Στέλιο Βοργιά, τον Προϊστάμενο της Κοινωνικής Επιθεώρησης Ηρακλείου κ. Καραγιάννη Ευάγγελο , 2 επιθεωρητές της Επιθεώρησης Εργασίας καθώς και παρουσία λιμενικών, με σκοπό τον πλήρη έλεγχο των οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων που κινούνται στο χώρο του λιμανιού..

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν συστηματικά τόσο στο χώρο του Λιμανιού και γενικά σε χώρους εργασίας για τους οποίους το ΕΚΗ λαμβάνει σχετικές καταγγελίες
.
Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου ευχαριστεί τον Λιμενάρχη κ. Σαιτάκη Δημήτριο που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε άμεσα προκειμένου να πραγματοποιηθούν έλεγχοι στο χώρο του λιμανιού.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->