Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ Ο ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ ΛΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΛΣ!Από email στα Λιμενικά Νέα

Πριν από μερικά χρόνια απέφευγα συστηματικά τους αποχαιρετισμούς κάθε είδους. Ένιωθα ένα αφόρητο μείγμα συναισθημάτων.
Αλλά ποιος μπορεί να γλιτώσει από την δοκιμασία των αποχαιρετισμών στην πορεία της ζωής?
 Κάποιους αποχαιρετισμούς τους επιδιώκουμε, κάποιοι μας επιβάλλονται.
Όπως και να' ναι, έχω καταλήξει σε κάποιες σκέψεις που θέλω να μοιραστώ μαζί σας.
Πολλές φορές στο διάβα της ζωής, ξεχνάμε πώς η ίδια η ζωή είναι απλή όπως και οι ανθρώπινες σχέσεις, αρκεί να εκφράζονται με ειλικρίνεια.
 Ώσπου έρχεται ένα γεγονός όπως η αποχώρηση από την Υπηρεσία, μετά από 27 χρόνια, για να καταδείξει ότι είμαστε "γη και στάχτη" και το μόνο που μένει αναλλοίωτο, είναι οι ηθικές αξίες και η αγάπη που μοιραστήκαμε με τους συναδέλφους όλων των βαθμίδων, τους φίλους και τους συνεργάτες μας.
Στο πέρασμα του χρόνου, όλα έρχονται και παρέρχονται, σχηματίζονται και αφανίζονται, όμως ο σεβασμός, η εκτίμηση, η αλληλεγγύη και όλες οι αξίες που έχουν καλλιεργηθεί από τον καθένα από εμάς, μένουν και αποτελούν διαβατήριο αποχαιρετισμού.
Συνάδελφοι, το λειτούργημά μας είναι σημαντικό, απαιτητικό και συναρπαστικό. Θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει σαν διαμάντι, γιατί το διαμάντι χαρακτηρίζεται από σκληρότητα, τελειότητα, ακτινοβολία, αναλλοίωτη ομορφιά και παντοτινή αξία.
Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη προς όλους σας, για την καλή συνεργασία μας, έμαθα πολλά από ανθρώπους με ανοιχτή ματιά, από ανθρώπους με όραμα, ανθρώπους ελεύθερους και γι' αυτό δημιουργικούς και αποδοτικούς στο έργο μας.
Ευχαριστίες εκφράζω στο προσωπικό των Λιμενικών Αρχών Σύρου - Πειραιά - Σάμου και των Διευθύνσεων τ.ΔΙΧΕΔΑΠ - ΔΠ - ΔΕΔΑΠΛΕ - ΔΕΠΙΧ - ΚΕΣΕΝ-Π/Μ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα πληρώματα των ΠΛΣ 103 - 119 - Ν/Γ 512 και το προσωπικό των Επιχειρισιακών Κέντρων ΕΚΣΕΔ - ΚΕΠΙΧ που περάσαμε μαζί μεγάλο μέρος της σταδιοδρομίας μου.

Με αυτές τις σκέψεις θέλω να σας αποχαιρετήσω, πλουσιότερος σε εμπειρίες και γνώση και να σας ευχηθώ υγεία, χαρά και προκοπή.
Σας ευχαριστώ για όλα.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ ΛΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->