Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Μπορεί η ηγεσία ή έστω ένας συνδικαλιστής να μας εξηγήσει για πιο λόγο υπάρχουν οι μεταθέσεις ; Άλλωστε ήδη το μισό Σώμα είναι αμετάθετο!


Με αφορμή το email που αναφέρεται στην ομηρία των Λιμενικών από τον συνδικαλισμό θα ξαναφέρω στην επιφάνεια το θέμα του “αμετάθετου”, στα πλαίσια που αυτό εφαρμόζεται ήδη αρκετά χρόνια στην ΕΛ.ΑΣ και στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Μπορεί η ηγεσία ή έστω ένας συνδικαλιστής να μας εξηγήσει για πιο λόγο υπάρχουν οι μεταθέσεις ;

Οι μεν για να μπορούν να εκφοβίζουν το προσωπικό  και να είναι υπάκουα παιδιά, να μην βλέπουν και να μην αναφέρουν τα στραβά;

Και οι δε για να τους χρωστάνε χάρη που τους κρατάνε στον τόπο τους και να τους ψηφίζουν;

Για να χρησιμοποιούν μπαρμπάδες και να κάνουν δημόσιες σχέσεις;

Για πιο λόγο; Για να μην τα παίρνουν; Αν το έχεις στο αίμα σου να τα πάρεις θα το κάνεις όπου και αν είσαι!!

Γιατί να μην μπορούν να προγραμματίσουν την ζωή τους;

Πιστεύει κανείς ότι δεν θα ξανακάνουν αιτήσεις για εισαγωγή στο Λιμενικό αν γνωρίζουν ότι θα πρέπει να κάνουν από πολλά έως πάρα πολλά χρόνια παραμεθόριο ή σε υπηρεσίες που αυτή τη στιγμή είναι υποστελεχωμένες έως ότου αδειάσουν θέσεις από συνταξιοδοτήσεις σε περιοχές ενδιαφέροντος τους;

Θα αδικηθούν κάποιοι; Σαφέστατα αλλά και τώρα είναι πολλοί οι αδικημένοι. Και όσο θα διατηρείται το παρόν καθεστώς τον μεταθέσεων θα συνεχίσουν να υπάρχουν αδικημένοι. Αντίθετα αν μπει μια σειρά όσο περνάει ο καιρός θα λιγοστεύουν οι αδικημένοι και θα μειωθεί το κόστος  για την Υπηρεσία.

Άλλωστε ήδη το μισό Σώμα είναι αμετάθετο, είτε με τριτεκνίες – πολυτεκνίες  είτε με καθεστώς υπηρεσίας γραφείου, είτε γιατί σε κάποιες περιοχές υπάρχει διαρκής υποστελέχωση. Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι υπάρχουν αμετάθετοι Λιμενικοί επειδή είναι σύζυγοι Αστυνομικών που έχουν “αμετάθετο”!!!! Ενώ στο Λιμενικό δεν θέλουν να το εφαρμόσουν!!!!!   
Ιάπυξ
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->