Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΚΙΖΑ ΠΡΩΤΟΙ .... ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ...ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ Η «σφραγίδα» του Κουρουμπλή στο υπουργείο Ναυτιλίας ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ
Την δική του «σφραγίδα» θέλει να βάλει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Το ύψος των γραμμάτων θα είναι μισό μέτρο ενώ το χρώμα τους (γαλβανιζέ και βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή) θα καθοριστεί σε συνεννόηση με την Υπηρεσία.Αφού πρώτα έκανε διορθώσεις σε νομοσχέδιο που «κληρονόμησε» από τον προκάτοχο του Θοδωρή Δρίτσα (το οποίο ακόμα επεξεργάζεται μετά από δημόσια διαβούλευση που ολοκληρώθηκε τέλη Φεβρουαρίου και δεν έχει κατατεθεί στη Βουλή) αποφάσισε να διορθώσει και την «μαρκίζα» στην είσοδο του κτιρίου το οποίο φέρει την επωνυμία ακόμα «Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου» όπως είχε ονομαστεί με το Προεδρικό Διάταγμα 94/2012 και έφερε την υπογραφή του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Από το 2012 μέχρι σήμερα η πινακίδα δεν είχε αλλάξει, αν και άλλαζαν υπουργοί και κυβερνήσεις.

Έτσι, ελήφθη η απόφαση – αναρτήθηκε στη Διαύγεια – να ανατεθεί σε εταιρεία η προμήθεια 40 γραμμάτων για την πινακίδα στο κεντρικό κτίριο και αυτό θα κοστίσει 2.914,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%).

Δ.Β.  newpost.gr
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->