Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

SURVIVOR Οι κρίσεις των Ανωτέρων Αξιωματικών Λ.Σ.Υπάρχουν φορές που τα γεγονότα ξεπερνούν κι αυτή την ίδια την πραγματικότητα.

Στην περίπτωση των κρίσεων των Αξιωματικών του Λιμενικού, το γεγονός τόσου μεγάλου αριθμού αποστρατειών καθώς στασιμοτήτων ξεπερνά την ίδια την λιμενική πραγματικότητα. 

Πως είναι άλλωστε δυνατόν το 1/4 των κριθέντων, να θεωρούνται από τους κρίνοντες ως "μη επαρκείς". Αυτό ΔΕΝ είναι αποδεκτό τουλάχιστον σε αυτούς που γνωρίζουν τα πράγματα εκ των έσω.

Όταν οι κρίνοντες κρίνουν Αξιωματικούς συναδέλφους τους και μάλιστα όταν όλα γύρω μας καταρρέουν, τότε δύο είναι τα ζητούμενα, αφενός  εάν έκριναν με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο οι ίδιοι κρίθηκαν στην καριέρα τους και αφετέρου εάν έλαβαν υπόψη το κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον στο οποίο κινούνται.

Εμείς θα συνιστούσαμε, την δύναμη εκ της θέσης τους και το όραμα τους,  να τα εξαντλούν στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που απασχολούν τον οργανισμό και τα στελέχη και όχι στον αδύναμο κρίκο που λέγεται Αξιωματικός ΛΣ -Άνθρωπος!

Μακάρι την επόμενη φορά - έτσι για αλλαγή - να αποδειχθεί ότι "το σύστημα δεν είναι αήττητο".

Δ.ΣΑ.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->