Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

ΧΙΩΤΕΣ Μετέφεραν λαθραία μετανάστες από τη Βολισσό στα Ψαρά ! Με το φουσκωτό και ταρίφα 200 ευρώ το άτομο. Διπλή σύλληψη από το Λιμεναρχείο Χίου , αναζητείται τρίτος
Αυτή τη φορά η επιτυχία του Λιμεναρχείου ήρθε από τη... Δύση.

 Συγκεκριμένα αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες και ύστερα από παρακολούθηση, το Λιμεναρχείο σταμάτησε λαθραία διακίνηση μεταναστών - προσφύγων αυτή τη φορά από τη Βολισσό προς τα Ψαρά, συλλαμβάνοντας δυό άτομα και αναζητώντας ένα τρίτο.

 Οι δύο ομολόγησαν ότι μετέφεραν λαθραία με φουσκωτό σκάφος το οποίο κατασχέθηκε, μετανάστες - πρόσφυγες από τη Βολισσό προς τα Ψαρά προς 200 ευρώ το άτομο. 

Στη συνέχεια αφού τους αποβίβαζαν στην ακτή Λαγαρέτα Βορειοδυτικά των Ψαρών, εκείνοι έφταναν το λιμάνι όπου επιβιβάζονταν στο πλοίο με προορισμό τον Πειραιά. Την τελευταία φορά που έγινε γνωστή η επιχείρηση μετέφεραν 8 μετανάστες. 

Οι δύο παραπέμπονται με το αδίκημα της λαθραίας μεταφοράς μεταναστών και σε περίπτωση που συλληφθεί και τρίτος η κατηγορία γίνεται βαρύτερη αφού από 3 και πάνω παρόμοιο αδίκημα συνιστά τη σύσταση ομάδας και τιμωρείται αυστηρότερα.

 Και οι δύο συλληφθέντες και ο τρίτος αναζητούμενος είναι Χιώτες.
alithia.gr
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->