Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΧΤΙΖΟΥΝ ΖΩΝΕΣ ΑΜΥΝΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ...ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Σήκωσε το... γάντι ο Κατσιαμάκας, μετά το σχόλιο Μαλαγκονιάρη


Με αφορμή την αναφορά του Γενικού Γραμματέα ότι δεν αναφερθήκαμε στη συμβολή της πολιτικής ηγεσίας στο θέμα της παράλληλης επετηρίδας, όπως και της προαγωγής των Ανθυπαστυνόμων, σε παρέμβασή του ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ αναγνώρισε ότι πράγματι ο κ.Τόσκας όταν τέθηκε το αίτημα αυτό, μετά το συνέδριο της Ομοσπονδίας, αναγνώρισε την αναγκαιότητα της θεσμοθέτησης τής παράλληλης επετηρίδας, στήριξε και στηρίζει τίς προσπάθειες της ΠΟΑΞΙΑ προς αυτή την κατεύθυνση.


Σήκωσε το… γάντι και στο σχόλιο του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ του κ.Μαλαγκονιάρη απάντησε ότι ως συνδικαλιστές ποτέ δεν κράτησαν «αγιαστούρες» και «λιβανιστήρια» σε κανένα κόμμα, υπενθυμίζοντας ότι ήταν αυτός που είχε αποκαλέσει νταβαντζήδες την ηγεσία του υπουργείου εργασίας της προηγούμενης κυβέρνηση, της Νέας Δημοκρατίας, μέσα στην Βουλή, όταν συζητείτο το θέμα του ΤΕΑΠΑΣΑ. Συνέχισε, δε, λέγοντας ότι: «λογοδοτούμε μόνο στους συναδέλφους μας, οι οποίοι μας κρίνουν, μας εμπιστεύονται, γι’ αυτό και μας εκλέγουν με συντριπτικά -κάθε φορά- ποσοστά.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->