Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ Προφυλακιστέα τα 7 από τα 9 άτομα που συνέλαβαν οι Λιμενικοί για τη μεταφορά 1,5 τ. κάνναβης μεταξύ Αλβανίας-Ιταλίας


Απολογήθηκαν στον ανακριτή Πειραιά και στη συνέχεια πήραν το δρόμο για τις φυλακές οι 7 συλληφθέντες της κινηματογραφικής καταδίωξης του Λιμενικού Σώματος στο Ακρωτήριο Ταίναρο,την περασμένη εβδομάδα.

Πρόκειται για έναν αλβανό ο οποίος φέρεται ως ο "εγκέφαλος" - διοργανωτής της μεταφοράς του 1,5 τόνου κάνναβης από την Αλβανία στην Νότια Ιταλία, έναν Βορειό-Ηπειρώτης ο οποίος θεωρείται το "δεξί του χέρι" και άλλοι 3 αλβανοί με ενεργό ρόλο. Μαζί τους και 2 'Ελληνες.

Οι δύο έλληνες, οι οποίοι μάλιστα είναι αδέλφια, επιχειρηματίες, αν και θεωρούνταν περιφερειακοί συνεργάτες του κυκλώματος διακίνηση των ναρκωτικών, επίσης προφυλακίστηκαν.


Τρεις από τους αλβανούς συνελήφθησαν στο ταχύπλοο σκάφος που είχε κάνει τη μεταφορά των ναρκωτικών, οι δύο έλληνες σε ένα άλλο ταχύπλοο που ήταν "συνοδεία-υποστήριξη" και οι δύο άλλοι αλβανοί συνελήφθησαν στην Αττική.

Επίσης μετά την επιχείρηση του Λιμενικού στο Ιόνιο, συνελήφθησαν στην Αττική ένας δικηγόρος κι ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης κατηγορούμενοι επίσης ως μέλη του κυκλώματος.


Δ.ΒοΓ.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->