Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ Θέλετε μετάθεση εξωτερικού; Δεν αρκούν τα μόρια πρέπει να ΄χετε και ποινές!


Αν θέλετε να εξασφαλίσετε μετάθεση στο εξωτερικό, εκτός από τα απαιτούμενα μόρια, φροντίστε να έχετε και ποινές! Πειθαρχικές και ακόμη καλύτερα και ποινικές! Έστω φροντίστε να ΄χετε κάποια σοβαρή δικαστική κρίση εναντίον σας σε εκκρεμότητα .

Χιούμορ πικρό γιατί να γελάσει κάποιος μ΄ όσα συνέβαιναν και συμβαίνουν δεν μπορεί…

Το Militaire.gr έχει πολλές φορές γράψει για περιπτώσεις στρατιωτικών που αν κι είχαν καταδικαστεί για αδικήματα που φυσιολογικά τους οδηγούσαν εκτός ΕΔ, όχι μόνο παρέμειναν, αλλά έκαναν καριέρα σε θέσεις “φιλέτα”! Υπηρέτησαν ακόμη και σε θέσεις εξωτερικού, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα χωρίς να προβλέπεται η θέση!!! Δεν έχει ιδρώσει τ΄ αυτί κανενός μέχρι στιγμής. Ούτε από τη σημερινή κυβέρνηση, αλλά ούτε και από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που αυτές οι υποθέσεις αφορούν τις δικές τους ημέρες διακυβέρνησης.

Και ρωτάμε: στις φετεινές τοποθετήσεις εξωτερικού υπάρχει περίπτωση στελέχους που έχει τιμωρηθεί με πειθαρχικές ποινές κι έχει ανοιχτά δικαστικά μέτωπα για σοβαρά αδικήματα; Οι πληροφορίες του Militaire.gr αναφέρουν ότι η υπόθεση αφορά στο ΓΕΝ.

Γνωρίζει κάτι ο Αρχηγός του; Γνωρίζει κάτι ο Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκης που όταν ήταν Α/ΓΕΝ φέρεται να ΄χει τιμωρήσει το στέλεχος για σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα; Γνωρίζει ότι το ίδιο στέλεχος είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μετατεθεί στο εξωτερικό; Η εισήγηση του αρμόδιου κλάδου τα ανέφερε αυτά? Φέρει κάνεις ευθύνη για το ποιοι και πως πάνε σε θέσεις ευθύνης ή θέσεις εξωτερικού;

Η αξιωματική αντιπολίτευση προτίθεται να ασχοληθεί με το θέμα; Κάτι μας λέει πως όχι και δεν το λέμε τυχαία!!!

Επόμενο ερώτημα: στα στελέχη που έχουν τα προσόντα και δεν έχουν ούτε μία ποινή στην καριέρα τους, ποιος θα εξηγήσει τη “λογική του παραλόγου”;

 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->