Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

ΡΑΔΙΟ - ΒΟΗΘΕΙΑ για τους λιμενικούς στη Μυτιλήνη.... ή αλλιώς βγήκαμε στη "γύρα"του Διονύση Βυθούλκα 

Αίσθηση προκάλεσε σε λιμενικούς και όχι μόνο η πρωτοβουλία ραδιοφωνικού σταθμού για τη στήριξη των λιμενικών στη Μυτιλήνη. Μια βοήθεια που θα έπρεπε να την προσφέρει το υπουργείο Ναυτιλίας και το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος...

Μεταφέρουμε αυτούσια την ανακοίνωση του ραδιοφωνικού σταθμού αφήνοντας σε εσάς τα σχόλια:

Σε αυτούς τους πραγματικά δύσκολους καιρούς, και θέλοντας να ενισχύσουμε το κλίμα αλληλεγγύης, ο Easy 97.2 στηρίζει το Λιμενικό Σώμα Μυτιλήνης και την επιχείρησή του στη διάσωση προσφύγων.

Για όλο τον Απρίλιο 2017 μπορείτε να συνεισφέρετε κι εσείς στέλνοντας SMS τη λέξη “SOS” στο νούμερο 54990 (χρέωση 2,50€/sms).

Όλοι όσοι στείλουν μήνυμα θα μπαίνουν αυτόματα και σε κλήρωση για να βρεθούν μαζί μας στη Μυτιλήνη.

Με την κλιμάκωση των εντάσεων στην Συρία, τα τελευταία χρόνια η Λέσβος σήκωσε ασύμμετρο βάρος στους ώμους της, ένα βάρος που επωμίσθηκαν όλες οι αρχές του νησιού αλλά και οι ντόπιοι.

Το Λιμενικό Σώμα έχει σημαντικές ελλείψεις, για την κάλυψη αναγκών γραφείου,  διασωστικών οχημάτων ξηράς και εξοπλισμού για τα διασωστικά σκάφη, κι εμείς επιλέξαμε να συνεισφέρουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. 

Στην προσπάθεια αυτή, μαζί μας βρίσκεται o «Δεσμός», ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και απώτερος κοινός στόχος είναι ο «Δεσμός» να συνδράμει στη δημιουργία βιώσιμων δικτύων αλληλεγγύης και στην καλλιέργεια της κοινωνικής και ανθρωπιστικής υπευθυνότητας.

Ο Easy 97.2 θα διαθέσει και μέρος των εμπορικών εσόδων του Απριλίου 2017 για την στήριξη αυτών των υπερ-ηρώων, που με τη σειρά τους στηρίζουν εμπράκτως τους πρόσφυγες που συρρέουν κατά χιλιάδες στην χώρα μας.

limenikanea.gr

 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->