Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "Μαζί για την Ένωση" ΑΠΑΝΤΑ Στην θέση τους θα είχαμε ήδη παραιτηθεί...Απεναντίας υπερφίαλοι όπως πάντα πανηγυρίζουν προκαταβολικά όταν εκκρεμεί η κύρια αγωγή !


Για άλλη μια φορά, μη αντιλαμβανόμενοι, την σοβαρότητα των όσων έχουν γίνει κατά την διάρκεια των εκλογών της 15ης και 16 ης Νοεμβρίου 2016 της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής - Πειραιά, η ηγεσία της πανηγυρίζει για την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων ΚΑΤΑ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΗΣΗ όπως λέει και η ίδια η απόφαση.

Στην θέση τους θα είχαμε ήδη παραιτηθεί και δεν θα περιμέναμε καμία απόφαση γι αυτό.

Απεναντίας υπερφίαλοι όπως πάντα πανηγυρίζουν προκαταβολικά όταν εκκρεμεί η κύρια αγωγή που θα λάβει την οριστική απόφαση για το διαδικαστικό θέμα των εκλογών και μόνο γι αυτό και κυρίως η ποινική διαδικασία η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες κατά παντός υπευθύνου.


Όσο για την προάσπιση των συμφερόντων της Ένωσης, εμείς το κάνουμε ήδη πράξη με δικά μας έξοδα απευθυνόμενοι στην δικαιοσύνη και όχι εκ του ασφαλούς με στρατιές δικηγόρων πληρωμένων με την μηνιαία συνδρομή των συναδέλφων.


Μήπως γι αυτό εδώ και 6 μήνες η διοίκηση δεν μας δίνει κανένα οικονομικό στοιχείο της Ένωσης, ως οφείλει και της έχει ζητηθεί


Τονίζουμε ότι οι οποιασδήποτε ενέργειες μας, δεν έχουν σκοπό να πλήξουν με κανέναν τρόπο την Ένωση , αλλά να την ενισχύσουν και να την θωρακίσουν ώστε οι συνάδελφοι να είναι βέβαιοι ότι αυτοί που τους εκπροσωπούν απηχούν την πραγματική βούλησης τους .


Συνιστούμε λοιπόν σε όλους υπομονή και σύνεση.


Για τον συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ


Τα μέλη του Δ.ΣΓΚΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ Δημήτρης
ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ Γιώργος
ΔΡΙΒΑΚΟΣ Γιώργος
ΖΕΝΤΕΦΗΣ Αργύρης
ΚΟΥΖΗΣ Βασίλης
ΜΠΕΗ Χαρά
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->