Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ - ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ : ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ?ΟΤΑΝ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ....ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!Από αυτό  εδώ το βήμα έχουμε αποφασίσει να λέμε την άποψη μας όσο και αν κάποιες φορές μπορεί να στεναχωρήσει συναδέλφους, φίλους ή συναγωνιστές.

Βέβαια όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος,όμως δεν έχουμε δικαίωμα να μην το διορθώνουμε όταν μας επισημαίνεται!

Και για να μην πλατιάζουμε και αερολογούμε, πριν από μικρο χρόνο έγιναν οι τοποθετήσεις των νέων Σημαιοφόρων. Ένας λοιπόν εκ των νέων αυτών α/ξ αδικήθηκε κατάφωρα και κατά παρέκκλιση των όσων ορίζονται στο σχετικό π/δ.

Αδικήθηκε δε όχι εκ λάθους,αλλά γιατί έτσι αποφάσισε και ερμήνευσε η σεβαστή διοίκηση και μάλιστα όταν πιάστηκε με τη γίδα  στην πλάτη, ψέλλισε κάποια δικαιολογία , όπως  ήταν  μια περίπτωση που δεν προβλέπετε από το π/δ και ως εκ τούτου έπρεπε να αντιμετωπιστεί!

Τα πράγματα βέβαια δεν είναι έτσι,ο νεαρός έχει δίκιο,δεν πήρε κάτι που εδικαιούτο, γιατί δεν είχε "μπάρμπα στην Κορώνη".Το πήρε βέβαια άλλος που είχε!Τόσο απλά!

Η συνέχεια ήταν χειρότερη από την αρχική ενέργεια.Παρότι το θέμα αναδείχθηκε και οι αιρετοί  ενημερώθηκαν,δυστυχώς συναίνεσαν δια της ψήφου τους σ αυτή την ασχήμια.

Η προσφυγή στη δικαιοσύνη τώρα είναι μονόδρομος, κάτι για το οποίο   και η διοίκηση και οι αιρετοί προέτρεπαν,στη λογική ότι μέχρι να βγει μια  απόφαση, το γεγονός ως γεγονός δεν θα το θυμάται κανείς.

Εν κατακλείδι θα μου πείτε είναι η μοναδική αδικία που γίνεται?

ΟΧΙ. ΟΜΩΣ ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Υ.Γ: 1.Περιμένουμε από τον Υπουργό που έδειξε αρχικά ενδιαφέρον να επιβάλει τη δικαιοσύνη αφού εμείς δεν μπορούμε η δεν θέλουμε! και

2.Περιμένουμε δημόσιες εξηγήσεις από όσους ήταν εκεί(αιρετούς) για να στηρίξουν δια της ψήφου τους το δίκιο και όχι το άδικο και το σημαδεμένο.

Εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε.... όλα έχουν ονοματεπώνυμο....      


Δ.ΣΑ.

 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->