Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΌ.... ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΓΡΙΠΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ?


ΕΜΑΙΛ:ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΌ.... ΚΑΤΙ  ΣΑΝ ΓΡΙΠΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ?


Μετά από ενέργειες της Ένωσης οι οποίες είχαν ξεκινήσει από το προηγούμενο ΔΣ, επανεκκινήθηκε και οριστικοποιήθηκε η χρηματοδότηση από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κρήτης με το ποσό των 7.440 ΕΥΡΩ για την αντικατάσταση των αεροθαλάμων του ΠΛΣ 206 του Λ/Χ Ρεθύμνου το οποίο για έξι και πλέον μήνες παραμένει ανενεργό.

Με την εκταμίευση του ποσού από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κρήτης, γνωρίσαμε προς το Λ/Χ Ρεθύμνου ότι η Ένωσή μας προτίθεται να αναλάβει ως παροχή δωρεάς την αντικατάσταση των αεροθαλάμων του ΠΛΣ 206, βάσει την οικονομικότερης προσφοράς της εταιρίας του κ. ΜΩΡΑΪΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

Με τη κίνηση αυτή επιθυμούμε να συμβάλλουμε στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Λ/Χ Ρεθύμνου και να δώσουμε στην υπηρεσία τη δυνατότητα χρησιμοποίησης του ΠΛΣ 206 σε περιπτώσεις έρευνας και διάσωσης κινδυνευόντων ατόμων στη θάλασσα και σε όλες τις αποστολές που του ανατίθενται.


Σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 18 Απριλίου τελετή παράδοσης παραλαβής του Διοικητή της 7ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. Στην τελετή παρευρέθηκαν όλοι οι προϊστάμενοι των Λιμενικών Αρχών Κρήτης καθώς και εκπρόσωποι των ΕΠΛΣ ΔΥΤΙΚΗΣ και ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Την Ένωσή μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ Χ. ο Α’ Αντιπρόεδρος ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ Γ. και το Μέλος ΚΥΡΙΤΣΗΣ Ι.

Κατά τη τελετή εκφράσαμε τον σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπο του απερχόμενου Διοικητή ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ Λ.Σ. ΣΙΓΟΥΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ όλων των συναδέλφων της Δυτικής Κρήτης, τον ευχαριστήσαμε που κατά το χρονικό διάστημα της διοίκησής του υπήρξε εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, και του προσφέραμε τον θυρεό της ΕΠΛΣ Δυτικής Κρήτης.

Στο νέο Διοικητή της 7ης ΠΕΔΙΛΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟ Λ.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στα νέα του δύσκολα καθήκοντα, εκφράσαμε την επιθυμία μας για μια εποικοδομητική συνεργασία και συμφωνήσαμε για μια νέα συνάντηση με όλο το ΔΣ της Ένωσής μας για να συζητήσουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν.
1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ανακοινώνουν πανηγυρικά ότι εξασφάλισαν αυτοί και οι προηγούμενοι χρηματοδότηση από την περιφέρεια Κρήτης,όταν είναι γνωστό εδώ και μήνες, ότι αυτή είχε την έγκριση του περιφερειάρχη Κρήτης και είχε ληφθεί απόφαση από τη σχετική προς τούτο επιτροπή [Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κρήτης] και όλα  αυτά ύστερα από σχετικές υπηρεσιακές ενέργειες!

 Η Ένωση Δυτικής Κρήτης ήταν η αναγκαία ασφαλιστική δικλίδα για τη λήψη των χρημάτων....Η όποια καθυστέρηση εκταμίευσης των χρημάτων  οφειλόταν στις γνωστές  γραφειοκρατικές αγκυλώσεις.

2.ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ευχαριστούν τον απερχόμενο Διοικητή για την εποικοδομητική συνεργασία!

 Πότε ακριβώς έγινε αυτό,σε ποιους τομείς δράσης σας?

Υπενθυμίζουμε ότι ο απερχόμενος δεν πρόλαβε να μείνει καλά καλά  στο νησί ούτε δύο μήνες !
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->