Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΥΜΟΥΡΗ Εύχομαι και ελπίζω ότι ο Παναγιώτης Κυμούρης θα είναι πάντα ένα φωτεινό παράδειγμα υπηρεσιακής τιμής, πίστης, ντομπροσύνης, αποτελέσματικότητας και ποιοτικής εργασίας για τους νεότερους.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ &
ΑΓΑΠΗΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΥΜΟΥΡΗ,

Σήμερα μ'ολις έμαθα από παλιό μας συνάδελφο τη βαριά θλιβερή είδηση.

Δεν μπορώ ακόμα και τώρα να πιστέψω ότι ο Παναγιώτης, ο πάντα χαμογελεστός, ο πάντα πρόθυμος, ο πάντα ενημερωμένος και ένας από εκείνους τους υπέροχους ανθρώπους που μπορούν και "παίρνουν" στις πλάτες τους τα θέματα του Λιμεναρχείου, έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή.

Είχα την τιμή και την τύχη από τη θέση του Υπολιμενάρχη στην αρχή και εν συνεχεία του Κεντρικού Λιμενάρχη Μυτιλήνης την περίοδο 2000-2001 να γνωρίσω από κοντά τον Παναγιώτη Κυμούρη, ένα πολλά υποσχόμενο νέο, τότε, που αποτελούσε ήδη ικανότατο στέλεχος της Λιμενικής Αρχής. Ο Παναγιώτης μαζί με αρκετά ακόμη νέα παιδιά έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν τη διαφορά στο Κεντρικό Λιμεναρχείο του ακριτικού πανέμορφου νησιού.

Ο Παναγιώτης μπορούσε και ήθελε να είναι μέσα σε όλα. Μετείχε έντονα και ενεργά σε όλο το φάσμα της υπηρεσιακής και κοινωνικής ζωής του Λιμεναρχείου. Πάντα αποτελεσματικός, πάντα δυναμικός, πάντα κοντα στον εργατικό συνάδελφο, τον θυμάμαι πάντα ένα άτομο με άρχές και ήθος.

Τόσο προς την οικογένεια του όσο και προς την άλλη οικογένεια, αυτή των συναδέλφων του που τον εκτίμησαν και τον αγάπησαν, εκφράζω τη βαθύτατη λύπη μου. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του ανάμεσα στους δίκαιους και ενάρετους.

Εύχομαι και ελπίζω ότι ο Παναγιώτης Κυμούρης θα είναι πάντα ένα φωτεινό παράδειγμα υπηρεσιακής τιμής, πίστης, ντομπροσύνης, αποτελέσματικότητας και ποιοτικής εργασίας για τους νεότερους. Γιατί κατά την εκτίμησή μου οι συνάδελφοι της δικής του πατίνας σπανίζουν. Για αυτό εξάλλου και δεν ξεχνιούνται!

Με βαθύτατη λύπη,
Θρασύβουλος Σταυριδόπ
ουλος
Υποναύαρχος Λ.Σ. ε.α.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->