Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΧΙΟΥ Πουλούσε και χασίς στους πρόσφυγες το περίπτερο της πλατείας και την συνέλαβαν!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18:30 Στα χέρια του λιμεναρχείου Χίου έπεσε ένα ακόμα άτομο, επίσης Χιώτης, ο οποίος προμήθευε με χασίς το περίπτερο στην πλατεία Βουνακίου και το οποίο – με την σειρά του – το πουλούσε σε πρόσφυγες και μετανάστες, ενδεχομένως δε και σε άλλους ενδιαφερόμενους. Πρόκειται, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, για άτομο γνωστό στις αστυνομικές αρχές από σχετική δραστηριότητά του.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
16:14 Είχε απ΄ όλα τα περίπτερο της πλατείας Βουνακίου, στην πόλη της Χίου και οι πελάτες, στην προκειμένη περίπτωση πρόσφυγες και μετανάστες, έβρισκαν και χασίς χωρίς πολλές πολλές… διατυπώσεις.

Το περίεργο νταλαβέρι έφτασε ως πληροφορία με κάποιο τρόπο στο λιμεναρχείο Χίου, στελέχη της ασφάλειας του οποίου οργάνωσαν επιχείρηση και λίγο μετά τα μεσάνυκτα του Σαββάτου προς Κυριακή, 30 Απριλίου 2017, έστειλαν «πελάτες» με προσημειωμένα χαρτονομίσματα για να προμηθευτούν χασίς.

Κάπου εκεί φαίνεται ότι την πάτησε η 32χρονη ιδιοκτήτρια του περιπτέρου, που πούλησε μεν, συνελήφθη δε από τους λιμενικούς, οι οποίοι και βρήκαν πάνω της τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Η συνέχεια της υπόθεσης θα δοθεί στην εισαγγελία Χίου, όπου και θα οδηγηθεί η συλληφθείσα.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->