Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΥΝΑΝΠ Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της FRONTEX, Fabrice Leggeri.Ευρεία σύσκεψη για την επιτήρηση των θαλασσίων και των χερσαίων συνόρων της Ελλάδας και τη συνδρομή που παρέχει η FRONTEX θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, αύριο, Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 και ώρα 10.00 πμ.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται με την ευκαιρία της προγραμματισμένης επίσκεψης του Εκτελεστικού Διευθυντή της FRONTEX, Fabrice Leggeri, στην Ελλάδα. Ο κ. Leggeri θα συνοδεύεται από τετραμελή αντιπροσωπεία ανωτάτων στελεχών της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής – Ακτοφυλακής.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν οι Υπουργοί Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτιος Ράπτης.

 Μετά τη σύσκεψη θα γίνουν δηλώσεις.

Σημειώνεται ότι η Frontex (Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή), αποτελεί πλέον την αρμόδια Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη διαχείριση της συνεργασίας σε θέματα επιτήρησης - φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->