Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

O ΠΑΝΟΣ ΕΦΥΓΕ...ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ Κ.Λ. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.


EMAIL

Ο ΠΑΝΟΣ ΕΦΥΓΕ, Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΦΙΛΕ. Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ Κ.Λ. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ.
Το Λιμενικό της Λέσβου θρηνεί….


Θρηνεί όλη η Λέσβος για το θάνατο του 42χρονου Παναγιώτη Κ. που χάθηκε άδικα…


Ο "σκυλάς" με τις μεγάλες επιτυχίες και το πιο γλυκό χαμόγελο. Με την καρδιά μικρού παιδιού. Που έχει μόνο φίλους και τον αγαπούσαν όλοι πάρα πολύ δεν είναι πια μαζί μας…


Ο 42χρονος Π.Κ υπηρετούσε στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, και συγκεκριμένα στην δίωξη ναρκωτικών έχοντας υπό την εποπτεία του τον σκύλο του λιμενικού σώματος με τις τόσο μεγάλες επιτυχίες το τελευταίο διάστημα..

Δυστυχώς η μοίρα του επιφύλασσε τραγικό τέλος καθώς την Μ. Παρασκευή οδηγώντας το αυτοκίνητό και μετά την στροφή στο φούρνο Γενιτσαριωτη στην Μυτιλήνη, ξαφνικά η καρδία του σταμάτησε να χτυπά με αποτέλεσμα να τρακάρει πάνω σε ένα στύλο της ΔΕΗ.


Κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης είχε "φύγει" , όταν ξαφνικά, μετά από προσπάθειες των γιατρών, ξαναγύρισε στη ζωή, δίνοντας ελπίδα σε όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.


Μετά από ενα κρίσιμο 24ωρο δίνοντας μάχη με την ζωή στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του, αλλά και τους συναδέλφους του στο Λιμεναρχείο της Μυτιλήνης.


Ο λεβέντης του Λ.Σ Παναγιώτης Κ. δεν είναι πια μαζί μας….


Οι λιμενικοί συνάδελφοί του, η ηγεσία, ο λιμενάρχης, ο αρχίατρος του Λ.Σ , οι κάτοικοι, συγγενείς και φίλοι δεν μπορουν να πιστέψουν ακόμα πως χάθηκε ένα νέο παλικάρι μόλις 42 ετών…


Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «ξαφνικά» μετά από τις αναρτήσεις για το καθιερωμένο παραδοσιακό Πάσχα στην Λέσβο βάφτηκαν με μαύρο φόντο και μηνύματα λύπης…


Σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες στο Μεσαγρο της Γέρας με τις δέουσες στρατιωτικές τιμές όπως αρμόζει αλώστε σε αυτό το παλικάρι….


Καλό παράδεισο άγγελε............ Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει....


ΑΝΤΊΟ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ

 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->