Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ Την Τετάρτη 17/05/2017 και ώρα 17:00 όλοι στην Πανελλαδική Ένστολη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κολοκοτρώνη


Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Ε/71/17


Η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος ενώνει την φωνή της με τις Ομοσπονδίες και Ενώσεις των Σωμάτων Ασφαλείας στην πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17/05/2017 και ώρα 17:00 στην πλ. Κολοκοτρώνη.


ΚΑΛΟΥΜΕ


Το σύνολο των στελεχών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. να δώσουν δυναμικό "παρών", να ενισχύσουν τις κοινές προσπάθειες και να δώσουν με την παρουσία τους ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στα επαχθή προωθούμενα μέτρα της Κυβέρνησης.


Δεν ανεχόμαστε πλέον τον εμπαιγμό, απαιτούμε την άμεση απόσυρση των ρυθμίσεων του σχεδίου νόμου «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση διατάξεων του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις» για το νέο ειδικό μισθολόγιο των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις, και ζητούμε ειλικρινή διαβούλευση, όπως επιτάσσει η αξιοπρέπειά μας και ο θεσμός που υπηρετούμε.

Για τους συναδέλφους που επιθυμούν να μετακινηθούν στην Πλατεία Κολοκοτρώνη θα αναχωρήσει λεωφορείο στις 16:00 από το ΥΝΑΝΠ.

Η παρουσία όλων είναι αναγκαία!


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->