Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ για τον θάνατο του 27χρονου κρητικού ναυτικού


Στην γη του Αποκόρωνα επέστρεψε ο 27χρονος ανθυποπλοίαρχος που έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εν πλω, πριν από έναν περίπου μήνα στην Αυστραλία.
Ο Χανιώτης ναυτικός, κηδεύτηκε το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ ένα «πέπλο μυστηρίου» εξακολουθεί να καλύπτει τον θάνατό του καθώς ο ιατροδικαστής Χανίων, κληθείς να εξετάσει τη σορό, ήρθε αντιμέτωπος με ένα απίστευτο εύρημα… ή μάλλον την απουσία του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπελιβάνης, διαπίστωσε ότι στη σορό δεν είχε γίνει νεκροτομή. Παρότι ο θάνατος του ναυτικού ήταν βίαιος, καθώς στο σώμα του έφερε σοβαρές κακώσεις, ο ιατροδικαστής του Queensland (όπου βεβαιώθηκε ο θάνατος) υπέγραψε πιστοποιητικό θανάτου χωρίς να έχει γίνει νεκροτομή αλλά μόνο με βάση όσα είδε... με το μάτι.

Ο κ. Μπελιβάνης, εξήγησε πως κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο ακόμα και για αφρικανική χώρα και προχώρησε ακόμα παραπέρα, σχολιάζοντας πως και η ταρίχευση που είχαν κάνει οι Αυστραλοί στη σορό ήταν απαράδεκτη, με αποτέλεσμα η σορός να παρουσιάζει προχωρημένη σήψη και τα ευρήματα να είναι ελάχιστα.

«Έψαχνα τομές και δεν υπήρχαν» μας είπε χαρακτηριστικά εξηγώντας πως από την δική του νεκροτομή προέκυψε πως ο νεαρός ήταν υγιέστατος και ο θάνατός του ήταν σίγουρα βίαιος, δηλαδή, αυτοχειρία, αυτοκτονία, ή ατύχημα. «Όσα έμαθα, μου τα είπαν οι συγγενείς» προσέθεσε, σχολιάζοντας ότι τα επίσημα έγγραφα ήταν ελλιπέστατα.

bloko.gr
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->