Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΚΥΡΑΝΗΣ Κ και ο Γ.Γ του ΤΣΙΑΝΟΣ Π . είναι σε αλλο ΛΙΜΕΝΙΚΟ...


ΑΠΟ EMAIL

Διαβάζοντας την πρώτη και τελευταία ανακοίνωσή της ΠΟΕΠΛΣ σχετικά με την αξιολόγησης της υφιστάμενης δομής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  , αβίαστα προκύπτει για άλλη μια φορά ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ ΚΥΡΑΝΗΣ Κ και ο Γ.Γ του ΤΣΙΑΝΟΣ Π .  είναι σε αλλο ΛΙΜΕΝΙΚΟ ..

κ.  πρόεδρε της ΠΟΕΠΛΣ ΚΥΡΑΝΗ Κ και κ. Γ.Γ ΤΣΙΑΝΟ  Π μήπως η σημερινή επιστολη σας σχετικά με το θέμα , σας προδίδει  και σας εκθέτει .?

ΛΕΤΕ: Συμμετέχοντας στην τελευταία συνάντηση της Ομάδας Εργασίας για τον Οργανισμό ΥΝΑΝΠ  την 28-04-17, ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος καταθέσαμε τις θέσεις  διαφωνίας στο εγχείρημα αλλοίωσης της δομής του Σώματος.  

κ.  πρόεδρε της ΠΟΕΠΛΣ ΚΥΡΑΝΗ Κ και κ. Γ.Γ ΤΣΙΑΝΟ  Π , Απορία προκαλεί γιατί καταθέσατε τη διαφωνία σας στην τελευταία σύσκεψη αν και πολλές φορές τοποθετήθηκε σχετικά η ΠΕΑΛΣ και τι κάνατε (εκτός το να μαλώνετε μεταξύ σας ) όλους αυτούς τους 9 μήνες που τρέχει το θέμα ?
Μήπως περιμένατε να δείτε αν το πόρισμα θα σας βολέψει ή όχι ώστε να έχετε το περιθώριο πράξετε ανάλογα δηλαδή να πείτε ότι όλοι μαζί ως επιτροπή φτάσατε σε αποτέλεσμα που ικανοποιεί όλους ή όπως συνέβη σήμερα να διαφωνήσετε τονίζοντας ότι εξ αρχής δεν συμμετείχατε
.Μήπως η σιωπή σας 9 μήνες σε αντίθεση με την ΠΕΑΛΣ ειχε σκοπό να πουλήσετε στον Υπουργό ότι είστε καλά παιδάκια ? .

ΛΕΤΕ: Συμμετέχοντας στην τελευταία συνάντηση της Ομάδας Εργασίας για τον Οργανισμό ΥΝΑΝΠ  την 28-04-17, ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος αποτελώντας τον συνδικαλιστικό φορέα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που εκπροσωπεί τα μέλη όλων των βαθμίδων του Σώματος.........

κ.  πρόεδρε της ΠΟΕΠΛΣ ΚΥΡΑΝΗ Κ και κ. Γ.Γ ΤΣΙΑΝΟ  Π  , κάπου έχετε μπερδευτεί και μέσα στην αλαζονεία σας και τον εμφύλιο που έχετε προκαλέσει στην ΠΟΕΠΛΣ νομίζετε ότι εκπροσωπείτε τα μέλη όλων των βαθμίδων του Σώματος δηλαδή και τους αξιωματικούς.
  
Εκπροσωπείτε μόνο Λ/Φ και ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ και μάλιστα όχι καλά και όχι όλους αφού όπως είναι γνωστό σχεδόν το σύνολο αυτών σας εχει γυρίσει την πλάτη και μάλιστα πολλοί εξ αυτών στηρίζουν την ομάδα ”  Μαζί για την Ένωση
“ .
Επίσης οι Αξιωματικοί ΛΣ εκπροσωπούνται από την ΠΕΑΛΣ  και όχι από Λ/Φ και ΥΠΑΞ συνδικαλιστές . Μην εκμεταλλεύεστε ότι κάποιοι Αξιωματικοί γράφονται στις τοπικές ενώσεις σας για λόγους ευγένειας και για να δείξουν την συμπαράσταση τους στα μέλη σας που πράγματι έχουν προβλήματα .Ν α είστε σίγουροι ότι και αυτοί θα διαγραφούν αν συνεχίσετε σε κάθε σας ανακοίνωση να λέτε οτι εκπροσωπείτε τους αξιωματικούς και να τους χρησιμοποιείτε .

ΛΕΤΕ:  Η διαφαινόμενη προσπάθεια σταδιακής αποστρατικοποίησης υπηρεσιών που  στελεχώνονται από Λιμενικούς (ΔΘΣ, ΔΠΝ, ΔΝΕΡ, ΔΕΚΝ, ΔΕΠ) σε μία τριετή προοπτική δεν μας αφήνει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις ότι στόχος δεν είναι μόνο οι θέση του προϊστάμενου  κάθε κλάδου και η αντικατάσταση του με πολιτικό αλλά  η τελική απώλεια των οργανικών θέσεων για τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κάθε βαθμίδας.
       ΛΕΤΕ: ότι ως Ομοσπονδία έχουυε μία ξεκάθαρη στάση δυναμικά αντίθετη προς την προσπάθεια απώλειας  οργανικών θέσεων.
κ.  πρόεδρε της ΠΟΕΠΛΣ ΚΥΡΑΝΗ Κ και κ. Γ.Γ ΤΣΙΑΝΟ  Π δηλαδή αν στόχος ήταν μόνο η θέση αξιωματικών –προϊστάμενων  κάθε κλάδου και η αντικατάσταση τους με πολιτικούς υπαλλήλους , θα συμφωνούσατε? 
κ.  πρόεδρε της ΠΟΕΠΛΣ ΚΥΡΑΝΗ Κ και κ. Γ.Γ ΤΣΙΑΝΟ  Π δηλαδή αν σας υποσχεθούν οτι θα γίνει αποστρατικοποίηση υπηρεσιών που  στελεχώνονται από Λιμενικούς (ΔΘΣ, ΔΠΝ, ΔΝΕΡ, ΔΕΚΝ-ΣΧΟΛΕΣ, ΔΕΠ) και παράδοσή των υπηρεσιών σε πολιτικούς υπαλλήλους  χωρίς να  υπάρξει απώλεια των οργανικών θέσεων για τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. παρά μόνο των προϊσταμένων Αξιωματικών  εσείς θα συμφωνήσετε ?
κ.  πρόεδρε της ΠΟΕΠΛΣ ΚΥΡΑΝΗ Κ και κ. Γ.Γ ΤΣΙΑΝΟ  Π συμφωνειτε με την σημερινη δομή του υπουργείου (ΝΑΥΤΙΛΙΑ-ΛΙΜΕΝΙΚΟ ).?
Θέλετε να μείνει η ΔΘΣ, ΔΠΝ, ΔΝΕΡ, ΔΕΚΝ- ΣΧΟΛΕΣ , ΔΕΠ στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ ?  ή θελετε να γινει ότι και για την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων που μεταφέρετε στην αστυνομία και συμφωνήσατε   αρκεί οι οργανικές θέσεις να κρατηθούν .
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->