Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ Η σύγκριση αναπόφευκτη!


Διαβάσαμε στη χθεσινή ειδησιογραφία ότι ολοκληρώνονται τα συμβούλια μεταθέσεων του Στρατού Ξηράς και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της φετινής διαδικασίας. 

Σύμφωνα τις ίδιες πληροφορίες τις  τελευταίες ημέρες του Απριλίου  πραγματοποιήθηκαν  τα τελευταία συμβούλια μεταθέσεων   και απομένει η ανακοίνωση των μεταθέσεων. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το ΓΕΣ -μετά τις οδηγίες και το προσωπικό ενδιαφέρον του Αρχηγού Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος όπως φαίνεται κερδίζει και το στοίχημα των μεταθέσεων – βρίσκεται τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι στην όλη διαδικασία.

Ήδη το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στα στελέχη και τις οικογένειές τους είναι θετικό, αφού νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά τα στελέχη θα μπορέσουν να κάνουν με άνεση τον προγραμματισμό τους!

Μετά  τα παραπάνω η σύγκριση είναι αναπόφευκτη.

Δυστυχώς εμείς στο Λιμενικό όχι μόνο δεν καταφέρνουμε κάτι ανάλογο  αλλά πάμε σε μεταθέσεις με ένα ΠΔ που από όλους έχει συμφωνηθεί ότι θα αλλάξει! 

Πρωτοβουλίες βέβαια από την πλευρά του Αρχηγού ΛΣ δεν περιμέναμε,είναι γνωστή εξάλλου η αποστασιοποίηση του από τα πραγματικά προβλήματα του προσωπικού και του οργανισμού !

Η πολιτική ηγεσία επίσης εδώ και έξη μήνες βρίσκεται σε τουρνέ!

Πρόσφατα μάλιστα  πληροφορηθήκαμε  ότι ανέλαβε την προώθηση του ιατρικού τουρισμού......τα θέματα της Ναυτιλίας και του Λιμενικού θα  αναλάβει ο επόμενος...

Δ.ΣΑ.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->