Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ" διαδήλωσαν ενάντια στις περικοπές στα ειδικά μισθολόγια των ένστολων, καθώς και για τις μειώσεις που κρύβει το μέτρο της προσωπικής διαφοράς στις αποδοχές τους. ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Αξιοπρεπής η χθεσινή παρουσία των ενστόλων των Σωμάτων Ασφαλείας στην Πανελλαδική Ένστολη πορεία διαμαρτυρίας στην Αθήνα. Χιλιάδες συγκεντρωμένοι με μαύρα μπαλόνια στα χέρια και κεντρικό σύνθημα "φρουρά φρουρά μας πήραν τα λεφτά" διαδήλωσαν ενάντια στις περικοπές στα ειδικά μισθολόγια των ένστολων, καθώς και για τις μειώσεις που κρύβει το μέτρο της προσωπικής διαφοράς στις αποδοχές τους.

Με καλή οργάνωση από την πλευρά των Ομοσπονδιών, δυναμική και μαχητική παρουσία των συμμετεχόντων έστειλαν ηχηρό μήνυμα στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Τώρα αναφορικά με την παρουσία του Λιμενικού πρέπει να ομολογήσουμε οτι ήταν κατώτερη του αναμενομένου. Δυστυχώς, λίγοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Σωματείων, όμως δυναμική η παρουσία όσων συμμετείχαν.

Για άλλη μια φορά ηχηρή η απουσία μελών των Διοικητικών Συμβουλίων, αρχισυνδικαλιστών των δύο Σωματείων. Γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά.

LIMENIKANEA.GR

 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->