Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ....ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ Τι απάντησε η ΣΤΑΣΥ για το περιστατικό με τους Ευέλπιδες
Απάντηση στα όσα δημοσιεύθηκαν στον Τύπο και τις δηλώσεις των βουλευτών Δημήτρη Καμμένου και Αδωνι Γεωργιάδη για επεισόδιο μεταξύ ελεγκτών του ΜΕΤΡΟ και Ευέλπιδων δίνει η ΣΤΑΣΥ με ανακοίνωσή της.

Σε αυτή αναφέρει ότι:

«Την Παρασκευή 5/5/2017, στον σταθμό Πανόρμου και ώρα 15:30, διενεργήθηκε έλεγχος σε τέσσερις φοιτητές της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και όχι της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, όπως αναφέρεται σε όλα τα δημοσιεύματα και αυτό πιστοποιείται από τα συστήματα καταγραφής του σταθμού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οι τρεις εκ των τεσσάρων δεν είχαν εισιτήριο ή κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Οι δύο ισχυρίστηκαν ότι με την επίδειξη της υπηρεσιακής του ταυτότητας δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση (δικαιούνται, σύμφωνα με τα οριζόμενα από τον ΟΑΣΑ, μειωμένο εισιτήριο όπως όλοι οι φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης), ενώ ο τρίτος ότι το… έχασε.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου οι δύο ελεγκτές δέχθηκαν φραστική επίθεση από δύο επιβάτες, οι οποίοι τους κατηγόρησαν ότι κακώς γίνεται έλεγχος σε ένστολους. Αντιθέτως δεν έχει καταγραφεί κανενός είδους επεισόδιο μεταξύ των φοιτητών της Σχολής και των ελεγκτών.

Τέλος, θέλουμε να επισημάνουμε ότι ο τομέας ελέγχου κομίστρου στελεχώνεται από μόνιμους μισθωτούς εργαζόμενους της εταιρείας μας και όχι από προσωπικό ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, όπως εκ παραδρομής αναφέρθηκε από τον κ. Δ. Καμμένο».


Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ Β' 126/28-01-2016

"οι Οπλίτες θητείας και ΔΕΑ των 3 κλάδων των ΕΔ, είναι δικαιούχοι ελεύθερης μετακίνησης στα ΜΜΜ (απαλλάσσονται πλήρως από την καταβολή κομίστρου στα αστικά συγκοινωνιακά μέσα περιοχής αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α.), οι μαθητές Στρατιωτικών Σχολών είναι δικαιούχοι μετακίνησης με μειωμένο Κομίστρο (απαλλάσσονται από την καταβολή του 50% των τιμών).

Για τους λοιπούς Στρατιωτικούς ΔΕΝ ισχύει η ελεύθερη ή με μειωμένο κόμιστρο μετακίνηση στα ΜΜΜ.."www.stratiotikosgr.com
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->