Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ - ΚΥΡΙΕ ΡΑΠΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΣΑΜΟΣ, ΠΑΤΡΑ, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΧΟΥΝ.ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΑΛΑ.ΠΟΕΠΛΣ - ΠΕΑΛΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???????Ε ΡΕ ΒΟΛΕΜΑ!


ΑΠΟ EMAIL

ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ - ΚΥΡΙΕ ΡΑΠΤΗ, ΜΕΤΡΑΤΕ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ:

Α.-ΕΙΣΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ  ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ . ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ???

Β.- ΚΟΒΕΙΣ ΕΞΟΔΑ ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΗΣ ΑΝ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΑΠΟΣΤΕΛΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΩ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΟΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥ. ΑΛΛΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ. ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ.

Γ.-ΚΟΒΕΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΟΥ?????ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ????ΤΟ ΠΔ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ?????Η ΑΔΕΙΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΔΟΥ ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΙ ΛΕΝΕ?????


Δ.-ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ ΤΟΥ 2013 ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ 2017, ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΕΥ ΣΧΟΛΙΩΝ-ΟΙ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΩΝ ΛΟΓΩ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΧΑΡΤΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 2013. ΞΕΦΤΥΛΑ.
ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ - ΚΥΡΙΕ ΡΑΠΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΣΑΜΟΣ, ΠΑΤΡΑ, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΧΟΥΝ.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΑΛΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ.ΠΟΕΠΛΣ - ΠΕΑΛΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???????Ε ΡΕ ΒΟΛΕΜΑ.

 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->