Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΛΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΟΕΠΛΣ ΣΑΚΗΣ ΖΗΣΙΔΗΣ : Η ανικανότητα της Ομοσπονδίας να διαχειριστεί οποιοδήποτε θέμα αφορά το προσωπικό του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ την καθιστά πλέον επικίνδυνη...Για το καλό όλων μας σας καλούμε να προκηρύξετε άμεσα εκλογές ...


Αποτέλεσμα εικόνας για ζησιδης σακης επλσ θρακης 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΣΑΚΗΣ ΖΗΣΙΔΗΣ προς Προεδρείο ΠΟΕΠΛΣ : Για το καλό όλων μας σας καλούμε να προκηρύξετε άμεσα εκλογές ...

Η ανικανότητα της Ομοσπονδίας να διαχειριστεί οποιοδήποτε θέμα αφορά το προσωπικό του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ την καθιστά πλέον επικίνδυνη.
 
Η καθυστέρηση του νομοσχεδίου το οποίο έχει καταντήσει το ανέκδοτο της συνδικαλιστικής τους δράσης καθώς και η εκτός προβλεπομένων ορίων διαδικασία των συμβουλίων μεταθέσεων έχει αγανακτήσει - εξοργίσει το σύνολο του Λ.Σ κρατώντας το όμηρο και εξαρτώμενο από δήθεν διατάξεις,  ΄¨¨πληροφορίες¨¨ και όψιμο ενδιαφέρον.
Επίσης ο περίφημος Καλλικράτης καλά κρατεί  παρά τις περί του αντιθέτου εξαγγελίες, κάνοντας μας να πιστέψουμε ότι αυτό συμβαίνει γιατί έτσι συμφέρει μερικούς!!!!!! 
Είναι ώρα πλέον κύριοι της διοίκησης της ΠΟΕΠΛΣ να παραιτηθείτε γιατί πραγματικά αξίζει στο Σώμα κάτι καλύτερο καθώς και για να απαλλαγείτε και σεις από ένα βάρος που δεν μπορείτε να σηκώσετε.
Πλέον δικαιολογίες και άλλο χώρο ο σκληρός δίσκος για φωτογραφίες δεν χωράει ....
Για το καλό όλων μας σας καλούμε να προκηρύξετε άμεσα εκλογές ...
Πιστέψτε μας είμαι η μόνη λύση ...
 
27-06-2017
ΣΑΚΗΣ ΖΗΣΙΔΗΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΛΣ ΘΡΑΚΗΣ  
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΟΕΠΛΣ
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->