Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Η ΛΙΣΤΑ Ποιοί είναι οι καλεσμένοι της ΠΟΑΣΥ στην εκδήλωση των Εξαρχείων


Tη λίστα καλεσμένων της έδωσε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα η Πανελλήνια Ομοσπονδία


Αστυνομικών Υπαλλήλων για την εκδήλωση με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις» που διοργανώνει στην πλατεία Εξαρχείων στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης 29 Ιουνίου και ενώ υπάρχουν σκέψεις σε επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. για έκδοση απόφασης απαγόρευσης εκδηλώσεων και συγκεντρώσεων την ημέρα εκείνη για το φόβο τυχόν επεισοδίων.


Ειδικότερα η ΠΟΑΣΥ αναφέρει «προσκλήσεις έχουμε απευθύνει στους κάτωθι πολιτικούς, συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς εκπροσώπους - φορείς, πολλοί εκ των οποίων έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους: Υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης, Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Νικόλαος Τόσκας, Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, Περιφερειάρχης Αττικής κα Ρένα Δούρου, Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γεώργιος Καμίνης, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Κ.Κ.Ε., Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ένωση Κεντρώων, Δημοκρατική Αριστερά, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, Π.Ο.ΑΞΙ.Α, Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ, Ε.Α.Π.Σ., Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και Π.Ε.Α.Λ.Σ.»


Και σημειώνει ότι «με την εκδήλωση αυτή, αναδεικνύουμε ένα χρόνιο πρόβλημα και ζητούμε από την πολιτεία να δώσει τέλος στο φαύλο κύκλο της βίας και στις ατέρμονες συζητήσεις. Επιδίωξή μας είναι να πέσει παντού φως. Να φωτιστούν τα αίτια μιας επί μακρόν επαναλαμβανόμενης τραγωδίας με θύματα αστυνομικούς και πολίτες και κυρίως με θύματα την κοινωνική γαλήνη και την ίδια τη Δημοκρατία. Όλοι εμείς οι χιλιάδες που αποτελούμε την Π.Ο.ΑΣ.Υ. και που νοιαζόμαστε για την αξιοπρεπή της παρουσία στην ελληνική κοινωνία, οφείλουμε τούτη την κρίσιμη ώρα της μάχης να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Εμείς απλώσαμε το χέρι. O δρόμος άνοιξε. Ο ιστορικός θα καταγράψει τους απόντες. Περνάμε από τη θεωρία στην πράξη.»


Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες η ΠΟΑΣΥ είχε δώσει στη δημοσιότητα και την άδεια για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης που πήρε από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων.


tovima.gr
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->