Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πλοίαρχος του Λιμενικού Εξαπατά το Ελληνικό Δημόσιο για 20 Χρόνια!!


Σύμφωνα με πληροφορίες News το Ναυτοδικείο Πειραιά και η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λ.Σ. ασχολούνται με μια υπόθεση που φαντάζει άκρως εξοργιστική. Σε μια περίοδο οικονομικής δυσπραγίας, που συνάνθρωποι μας παλεύουν για την καθημερινή τους επιβίωση και οι συμμετέχοντες στους διαγωνισμούς κατάταξης στο Λ.Σ. δίνουν τον νυν υπερ παντων αγών, υπάρχει Πλοίαρχος Λ.Σ. ο οποίος πάσχει απο χρόνια σοβαρότατη πάθηση των ματιών, γεγονός που τον καθιστά ανίκανο βάσει της οικείας νομοθεσίας να υπηρετεί, όντας ακραία επικίνδυνος για τους συναδέλφους του. 

Μετά από έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε πως ο εν λόγω Αξιωματικός πάσχει από εκ γεννετής πάθηση των ματιών γεγονός το οποίο σημαίνει πως εξαπάτησε το Ελληνικό Δημόσιο όταν εισήλθε, προφανώς παρανόμως, στο Λ.Σ. πριν απο 20 χρόνια και συνεχίζει να το εξαπατά. Μάλιστα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Αξιωματικός λαμβάνει πέραν του μισθού του και ειδικό επίδομα για το οποίο βάσει νόμου θα έπρεπε να έχει άριστη όραση.

Σύμφωνα με έγκριτους νομικούς κύκλους η διαπίστωση των ως άνω ως αληθινών περιστατικών θα οδηγήσει σε κακουργηματικού βαθμού δίωξη εναντίον του Αξιωματικού, καθώς αποτελεί σοβαρότατο ποινικό αδίκημα. Πέραν του ποινικού όμως, ο Αξιωματικός, στο πλαίσιο της αστικής δίκης θα κληθεί να επιστρέψει το σύνολο των μισθών ή/και επιδομάτων που έχει λάβει αναδρομικά έτσι ώστε να επανορθωθεί η ζημιά που έχει γίνει στο Ελληνικό Δημόσιο.


Το Αρχηγείο Λ.Σ. πρέπει να παραπέμψει τον Πλοίαρχο στην ΑΝΥΕ και σε ανεξάρτητους γιατρούς για να ανακαλύψει την απάτη και να θέσει τέλος σε μια ιστορία που γνωρίζει ο υπηρεσιακός περίγυρος του Πλοιάρχου (μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες 2 στελέχη θα καταθέσουν στοιχεία για την ιατρική κατάσταση του ελεγχόμενου αξιωματικού) ή να θέσει ενα οριστικό τέλος σε αυτή την υπόθεση που όλοι γνωρίζουν αλλά κανείς δεν συζητάει.


Το Think News θα παρακολουθεί απο κοντά τις εξελίξεις και με απόλυτο σεβασμό προς τα Σώματα Ασφαλείας & τις Ένοπλες Δυνάμεις θα αποκαλύπτει οποιαδήποτε υπόθεση διαφθοράς, καθώς αυτό επιτάσσει το πατριωτικό καθήκον.
thinknews.gr
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->