Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ

 


Το Think News δημιουργήθηκε για να βάλει το λιθαράκι του στην πρόοδο του τόπου. Στο πλαίσιο αυτό θα ασχολούμαστε ενεργά με την αποκάλυψη περιπτώσεων διαφθοράς. Μια τέτοια περίπτωση είναι και η υπόθεση εξαπάτησης του Δημοσίου από Πλοίαρχο του Λ.Σ. που πάσχει απο χρόνια πάθηση βάσει της οποίας απαγορεύεται να υπηρετεί στο Λ.Σ. και να λαμβάνει επιδόματα, ιδιαιτέρως δε σε μια περίοδο εθνικής οικονομικής δυσπραγίας. 

Απόδειξη της ενοχής του συγκεκριμένου Αξιωματικού είναι οι καθημερινές επισκέψεις του σε ψυχολόγο, απο την στιγμή που ξεκίνησε η έρευνα στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και στο Ναυτοδικείο Πειραιά. Αυτή η συμπεριφορά είναι ύποπτη καθώς ως γνωστόν, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Επίσης γεννάται ένα τεράστιο ερώτημα όσο αφορά την ψυχική του κατάσταση και κατά πόσο αυτή επηρρεάζει την ικανότητα του να υπηρετεί.

ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ THINK NEWS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Think News το Ναυτοδικείο Πειραιά και η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λ.Σ. ασχολούνται με μια υπόθεση που φαντάζει άκρως εξοργιστική. Σε μια περίοδο οικονομικής δυσπραγίας, που συνάνθρωποι μας παλεύουν για την καθημερινή τους επιβίωση και οι συμμετέχοντες στους διαγωνισμούς κατάταξης στο Λ.Σ. δίνουν τον νυν υπερ παντων αγών, υπάρχει Πλοίαρχος Λ.Σ. ο οποίος πάσχει απο χρόνια σοβαρότατη πάθηση των ματιών, γεγονός που τον καθιστά ανίκανο βάσει της οικείας νομοθεσίας να υπηρετεί, όντας ακραία επικίνδυνος για τους συναδέλφους του.

Μετά από έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε πως ο εν λόγω Αξιωματικός πάσχει από εκ γεννετής πάθηση των ματιών γεγονός το οποίο σημαίνει πως εξαπάτησε το Ελληνικό Δημόσιο όταν εισήλθε, προφανώς παρανόμως, στο Λ.Σ. πριν απο 20 χρόνια και συνεχίζει να το εξαπατά. Μάλιστα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Αξιωματικός λαμβάνει πέραν του μισθού του και ειδικό επίδομα για το οποίο βάσει νόμου θα έπρεπε να έχει άριστη όραση.

Σύμφωνα με έγκριτους νομικούς κύκλους η διαπίστωση των ως άνω ως αληθινών περιστατικών θα οδηγήσει σε κακουργηματικού βαθμού δίωξη εναντίον του Αξιωματικού, καθώς αποτελεί σοβαρότατο ποινικό αδίκημα. Πέραν του ποινικού όμως, ο Αξιωματικός, στο πλαίσιο της αστικής δίκης θα κληθεί να επιστρέψει το σύνολο των μισθών ή/και επιδομάτων που έχει λάβει αναδρομικά έτσι ώστε να επανορθωθεί η ζημιά που έχει γίνει στο Ελληνικό Δημόσιο.

Το Αρχηγείο Λ.Σ. πρέπει να παραπέμψει τον Πλοίαρχο στην ΑΝΥΕ και σε ανεξάρτητους γιατρούς για να ανακαλύψει την απάτη και να θέσει τέλος σε μια ιστορία που γνωρίζει ο υπηρεσιακός περίγυρος του Πλοιάρχου (μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες 2 στελέχη θα καταθέσουν στοιχεία για την ιατρική κατάσταση του ελεγχόμενου αξιωματικού) ή να θέσει ενα οριστικό τέλος σε αυτή την υπόθεση που όλοι γνωρίζουν αλλά κανείς δεν συζητάει.

Το Think News θα παρακολουθεί απο κοντά τις εξελίξεις και με απόλυτο σεβασμό προς τα Σώματα Ασφαλείας & τις Ένοπλες Δυνάμεις θα αποκαλύπτει οποιαδήποτε υπόθεση διαφθοράς, καθώς αυτό επιτάσσει το πατριωτικό καθήκον.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->