Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ (ΤΑΛΣ) ΕΝΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ/ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ... Βρέθηκαν 7 εκατομμύρια ευρώ για το εφάπαξ 120 στελεχών της ΠΑ Πως βρέθηκαν τα χρήματα; Η απάντηση νομίζουμε είναι απλή: κάποιοι ασχολήθηκαν σοβαρά. Δεν έχει σημασία αν είναι ο Αρχηγός ,οι επιτελείς του ή οποιοσδήποτε άλλος.Σημασία έχει αυτό που πολλές φορές έχουμε επισημάνει. Αν υπάρξει σοβαρή και μεθοδική ενασχόληση με τα θέματα του ανθρώπινου δυναμικού από τη μία και του ουσιαστικού συμμαζέματος εξόδων από την άλλη, μπορούν να βρεθούν λύσεις.


Το ΓΕΑ κατάφερε με μια σειρά περικοπών που όπως φάνηκε μπορούσαν να γίνουν, να εξοικονομήσει 7 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα διαθέσει για το εφάπαξ 120 στελεχών που το περιμένουν εδώ και πάρα πολύ καιρό! Ενδέχεται τα χρήματα αυτά να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες περισσοτέρων στελεχών.

Πως βρέθηκαν τα χρήματα; Η απάντηση νομίζουμε είναι απλή: κάποιοι ασχολήθηκαν σοβαρά. Δεν έχει σημασία αν είναι ο Αρχηγός ,οι επιτελείς του ή οποιοσδήποτε άλλος. Σημασία έχει αυτό που πολλές φορές έχουμε επισημάνει. Αν υπάρξει σοβαρή και μεθοδική ενασχόληση με τα θέματα του ανθρώπινου δυναμικού από τη μία και του ουσιαστικού συμμαζέματος εξόδων από την άλλη, μπορούν να βρεθούν λύσεις.

Ελπίζουμε ότι αυτό θα ΄ναι μόνο η αρχή.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->