Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ: ΣΤΟ ΓΕΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ -Π.Υ -ΠΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ Η ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ ....!


ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΆΠΟΝΑ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΩΝ Ε.Α ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΛΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΌΩΡΑ ....... ΤΟ ΓΕΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΤΑΛΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΣ ..... ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΕΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ -Π.Υ -ΠΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ Η ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ ....!

Βρέθηκαν 7 εκατομμύρια ευρώ για το εφάπαξ 120 στελεχών της ΠΑ

Από Π. Καρβουνόπουλος
http://www.militaire.gr

Το ΓΕΑ κατάφερε με μια σειρά περικοπών που όπως φάνηκε μπορούσαν να γίνουν, να εξοικονομήσει 7 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα διαθέσει για το εφάπαξ 120 στελεχών που το περιμένουν εδώ και πάρα πολύ καιρό! Ενδέχεται τα χρήματα αυτά να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες περισσοτέρων στελεχών.

Πως βρέθηκαν τα χρήματα; Η απάντηση νομίζουμε είναι απλή: κάποιοι ασχολήθηκαν σοβαρά. Δεν έχει σημασία αν είναι ο Αρχηγός ,οι επιτελείς του ή οποιοσδήποτε άλλος. Σημασία έχει αυτό που πολλές φορές έχουμε επισημάνει. Αν υπάρξει σοβαρή και μεθοδική ενασχόληση με τα θέματα του ανθρώπινου δυναμικού από τη μία και του ουσιαστικού συμμαζέματος εξόδων από την άλλη, μπορούν να βρεθούν λύσεις.

Ελπίζουμε ότι αυτό θα ΄ναι μόνο η αρχή.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->