Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ Δωρεά υλικού εξοπλισμού, προς τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών


Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε εταιρίες, να προσφέρουν στις μέρες μας. Αυτή τη φορά είναι η Α. Ισμαήλος ΑΕ, εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής της Mercedes-Benz, η οποία προχώρησε σε δωρεά υλικού εξοπλισμού, προς τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών.

Στην τελετή αποδοχής που έγινε στο στρατόπεδο Σκαραμαγκά ο Διοικητής της μονάδας, Πλοίαρχος Παναγιώτης Νικολαρέας ΠΝ, υποδέχτηκε τον κ. Πάνο Ισμαήλο παρουσία του Αρχηγού Στόλου Αντιναύαρχου Ιωάννη Παυλόπουλου ΠΝ.Με την παράδοση των υλικών και την ξενάγηση στους χώρου εκπαιδεύσεων του προσωπικού ο κ. Πάνος Ισμαήλος ανέφερε ότι

‘’Εκτός από προσωπική επιθυμία να προσφέρουμε το ελάχιστο στα στελέχη που επιχειρούν καθημερινά στην πρώτη γραμμή, θαυμάζουμε τον τρόπο που λειτουργούν ως άτομα. Η προσήλωση στο στόχο και η ακεραιότητα απέναντι σε κάθε είδους απόσπαση από αυτόν είναι ένα ζωντανό παράδειγμα που μπορούμε ν’ ακολουθήσουμε όλοι. Εκπροσωπώντας την εταιρεία θα προσπαθήσουμε να είμαστε δίπλα σας, με τις όποιες δυνατότητες έχουμε και όσο πιο συχνά μπορούμε’’.


Απο την πλευρά μας χαιρόμαστε για την ιδιωτική πρωτοβουλία και ειδικά όταν δίνει βοήθεια σε νευραλγικές κατηγορίες, όπως η Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->