Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

ΚΡΗΤΗ: Το ψάρεμα με μπουκάλες... του βγήκε "ξινό" Τα στελέχη του ΛΣ στην Κρήτη δίνουν για ακόμη μία φορά το παρών παρά τις τραγικές ελλείψεις, τόσο σε επίπεδο προσωπικού όσο και σε τμήματα/σταθμούς.
Ανθεί στην Κρήτη η παράνομη αλιεία παρά τις συλλήψεις και τα μεγάλα πρόστιμα από το Λιμενικό Σώμα. Το απόγευμα της Κυριακής, στελέχη του Λιμενικού Σταθμού από το Κόκκινο Πύργο, εντόπισαν κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους με το σκάφος 1005 έναν άνδρα γύρω στα 40, να ψαρεύει παράνομα με μπουκάλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr κατά τον έλεγχο των Λιμενικών, βρέθηκαν δύο ψάρια εκ των οποίων το ένα ξεπερνούσε σε βάρος τα 10 κιλά. Τα αλιεύματα και ο εξοπλισμός κατασχέθηκαν ενώ στον 40χρονο θα επιβληθεί υψηλό διοικητικό πρόστιμο καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται να ψαρεύει παράνομα.

Τα στελέχη του ΛΣ στην Κρήτη δίνουν για ακόμη μία φορά το παρών παρά τις τραγικές ελλείψεις, τόσο σε επίπεδο προσωπικού όσο και σε τμήματα/σταθμούς. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από την Ιεράπετρα μέχρι τους Καλούς Λιμένες, δεν υπάρχει ούτε ένας λιμενικός σταθμός ή τμήμα, με το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος όμως να «παλεύει» για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Γ.Π.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->