Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

ΣΕ "ΟΜΗΡΙΑ" ΕΠΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΛΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΣ! ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Δυστυχώς για άλλη μια φορά είμαστε αναγκασμένοι να φέρουμε σε δημόσια θέα την απαράδεκτη,αντισυναδελφική και ανάλγητη συμπεριφορά της ηγεσίας του ΛΣ σε επτά Αξιωματικούς που αποστρατεύτηκαν στις 31/12/2016 και που με τις ακατανόητες,παράνομες και έξω από κάθε λογική και εδραία νομική επιχειρηματολογία ενέργειες τους, στερούν από τους συναδέλφους την δικαιούμενη σύνταξη.


Ακόμη και το Γενικό Λογιστήριο του κράτους με το οποίο επικοινωνήσαμε σηκώνει τα χέρια ψηλά μη έχοντας μέχρι σήμερα βγάλει άκρη μαζί τους.


 Όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά δεν κατανοούν την εμμονή των υπηρεσιών ή μάλλον ενός α/ξ της διοίκησης με υποτιθέμενες νομικές γνώσεις του Αρχηγείου και εξ απορρήτων του Αρχηγού ΛΣ να μην εφαρμόζουν τον νόμο,που ρητά αναφέρεται στην ημεροχρονολογία της αποστρατείας τους,με την αίολη δικαιολογία της δημοσίευσης του ΠΔ αποστρατείας τους σε μεταγενέστερο χρόνο!


Στοιχειώδης λογική,σεβασμός στην πολύχρονη προσφορά τους στο ΛΣ και στην πιστή εφαρμογή του νόμου θα είχαν λύσει ήδη το θέμα.

Μοναδική ίσως ελπίδα η άμεση παρέμβαση του Υπουργού Ναυτιλίας....ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->