Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ Αγνόησε τον Λιμενικό και ξέφυγε οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας
Γυναίκα οδηγός που περίμενε να παραλάβει επιβάτη που θα έφτανε με το πλοίο της High Speed Super Runner , περί ώρα 21:00 στο λιμάνι της Ραφήνας, δέχθηκε παρατήρηση από άνδρα του Λιμενικού προκειμένου να απομακρυνθεί από τον χώρο αποβίβασης και να πάει να παρκάρει , εκεί που περίμεναν και οι υπόλοιποι οδηγοί με τα οχηματά τους.

Η κυρία όπως ακούσαμε, ανέφερε ότι περίμενε να παραλάβει άτομο ΑμεΑ. ¨Όπως προέκυψε στη συνέχεια - με τον Λιμενικό να περιμένει, παρακολουθώντας το όχημα- δεν ήταν αληθής ο ισχυρισμός της.

Όταν ο Λιμενικός πήγε να την ελέγξει και της ζήτησε τα χαρτιά , ήρεμα και ευγενικά λέγοντάς της "Κυρία μου , να το λήξουμε εδώ το θέμα...", η οδηγός έθεσε σε κίνηση το όχημα,ανέπτυξε ταχύτητα και βλέποντας τον άνδρα του Λιμενικού να τρέχει για να της κλείσει το δρόμο (λωρίδα κυκλοφορίας εξόδου απο το λιμάνι) έκανε επικίνδυνη αναστροφή και με μεγάλη ταχύτητα οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα (λωρίδα εισόδου στο λιμάνι) απομακρύνθηκε ... Ακολούθησε καταδίωξη απο περιπολικό όχημα του Λιμενικού Σώματος. Πηγή: www.rpn.gr (δημοσιεύτηκε την 03/07/2017)
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->