Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

ΝΤΡΟΠΗ: ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

ΝΤΡΟΠΗ: ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

 Σύμφωνα με πληροφορίες του Think News ένα ανεπίτρεπτο γεγονός συνέβη στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος προ ολίγων μηνών. 

Από συγκεκριμένη Υπηρεσία υπήρξε διαρροή ευαίσθητων προσωπικών εγγράφων Αξιωματικού Λ.Σ. προς τον Τύπο με σκοπό να πληγεί η αξιοπρέπεια του. 

Το γεγονός αυτό ενόχλησε στέλεχος της Υπηρεσίας ο οποίος κατήγγειλε το συμβάν, και κατονόμασε τους ιθύνοντες, και συγκεκριμένα αξιωματικό στον βαθμό του Πλοιάρχου, σε κατάθεση του σε συμβολαιογράφο. 

Από οτι πληροφορούμαστε εντός της εβδομάδας θα κινηθεί το Ναυτοδικείο το οποίο θα διατάξει προκαταρκτική εξέταση για αυτο το κακουργηματικού χαρακτήρα συμβάν.
Φυσικά, η κοινή γνώμη αναμένει και την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λ.Σ. να πράξει τα δέοντα προχωρώντας την Διοικητική διαδικασία.

Θα παρακαλουθούμε στενά το θέμα και θα ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας για την εξέλιξη της υπόθεσης που σπιλώνει τον κόπο και τις προσπάθειες του ηρωικού προσωπικού του Λ.Σ. που δίνει καθημερινά μάχη για τα συμφέροντα της Υπηρεσίας και της χώρας.
thinknews.gr
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->