Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

META ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Λειτουργία ανελκυστήρων κτιρίου 2ας Μεραρχίας 18Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/96/17


Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε καθημερινά αποδέκτες παραπόνων συναδέλφων και πολιτών αναφορικά με τη μη λειτουργία, τους τελευταίους μήνες, των ανελκυστήρων του ιστορικού κτιρίου της 2ας Μεραρχίας 18, με αποτέλεσμα την καθημερινή ταλαιπωρία τους.


Το νέο ΔΣ της ΠΕΑΛΣ έχοντας ως κύριο στόχο τη συμβολή στην επίλυση των προβλημάτων της υπηρεσιακής καθημερινότητας των Αξιωματικών Λ.Σ. βρίσκεται σε επικοινωνία με την αρμόδια Υπηρεσία Κτιριακών Υποδομών, η οποία κατόπιν οδηγιών της Πολιτικής Ηγεσίας, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την οριστική επίλυση του προβλήματος αν και το ζήτημα θα έπρεπε ήδη να είχε επιλυθεί από το ΝΑΤ ή τον καθ ύλην πλέον αρμόδιο ΕΦΚΑ.


Αναλυτικότερα, αν και τελεί σε εξέλιξη συνεργασία - συνεννόηση του ΥΝΑΝΠ με το ΝΑΤ και τον ΕΦΚΑ σχετικά με τη δυνατότητα εκκίνησης των απαιτούμενων διαδικασιών για την αντιμετώπιση του ζητήματος από τον ΕΦΚΑ, το ΥΝΑΝΠ έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη δέσμευση του απαιτούμενου ποσού, ύψους 20.000€ συνολικά (18.000€ για την επισκευή των ανελκυστήρων και 2.000€ για την συντήρησή τους για ένα έτος) από τις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες του ΥΝΑΝΠ, προκειμένου πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες εργασίες και δοθεί ένα τέλος στην καθημερινή ταλαιπωρία των συναλλασσόμενων πολιτών αλλά και των υπηρετούντων σε αυτές στελεχών ΛΣ.


Η ΠΕΑΛΣ θα ενημερώνεται για την πρόοδο των διαδικασιών και με νεότερες ανακοινώσεις θα σας κρατά ενήμερους.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->