Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ... Η πρόσληψη Λιμενοφυλάκων , Αξιωματικών Τεχνικών και Πλοιάρχων και Μηχανικών Ε.Ν απευθείας κατάταξη και οι αντιδρασεις ....Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τελευταίο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία απο τις αρμόδιες υπηρεσίες που θα ανοίξει το δρόμο για την πρόσληψη Λιμενοφυλάκων , Αξιωματικών Τεχνικών και κυρίως Πλοιάρχων και Μηχανικών Ε.Ν απευθείας κατάταξης .

Το μόνο που μένει να διευκρινισθεί, είναι η διαδικασία που θα ορισθεί για την πραγματοποίηση των παραπάνω προσλήψεων διότι αυτή θα πρέπει να είναι τέτοια που να μην έρχεται σε σύγκρουση με την πρόταση του ΥΠΟΥΡΓΟΥ και της ΠΟΕΠΛΣ στο σ/ν του ΥΝΑΝΠ για την εισαγωγή στο ΛΣ μονο μέσω Πανελλήνιων εξετάσεων ώστε να κλείσει η πόρτα του δικού μου, του δικού σου κ.τ.λ. πράγμα που επανέλαβε και σήμερα σε συνέντευξή του ο Υπουργός .
 
Επίσης αντιδράσεις αναμένονται και για την πρόσληψη Πλοιάρχων και Μηχανικών Ε.Ν απευθείας κατάταξης αλλά και για την περίπτωση κάλυψης μέρους των θέσεων που θα προκηρυχθούν από τους 105 επιλαχόντες της προκήρυξης του 2016.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->