Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΦΑΠΑΞ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣΑνταποκρινόμενοι στα ερωτήματα σας αναφορικά με την καταβολή του εφάπαξ  βοηθήματος από το ΤΑΛΣ,το "ψάξαμε"και η ενημέρωση που παρέχεται από τον αρμόδιο τμηματάρχη είναι ότι οι παράμετροι υπολογισμού του άλλαξαν και ως εκ τούτου αναμένεται νέα νομοθετική τακτοποίηση και έως τότε αναμονή!

Παράλληλα ενημερώνει τους ενδιαφερομένους ότι έχει προωθήσει σχετική τροπολογία στο γραφείο του Υπουργού εδώ και δύο μήνες χωρίς μέχρι σήμερα να έχει διαπιστωθεί σχετική με το θέμα πρωτοβουλία από την πλευρά του Υπουργού!

Αυτό που δεν μας λέει ο κύριος προϊστάμενος ,εάν αυτό ισχύει και για τους ευδοκίμως τερματίσαντες, καθώς γιατί εισηγήθηκε την αναβολή προγραμματισμένης σύγκλησης του ΔΣ πριν την ψήφιση του νόμου!

Διαπίστωση μπαλάκι και πάλι οι ευθύνες!Υπάρχει πρόεδρος του ταμείου(κύριε Πουλή)που είστε,υπάρχει  Διευθυντής(κύριε Κοντορουχά)που είστε ή όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον κύριο Φύκα!

Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία οφείλουν να σπεύσουν χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση. Ήδη υπάρχουν αιτήσεις ενδιαφερομένων που ξεπερνούν το προβλεπόμενο(εντός εξαμήνου)όπως αρέσκεται να λέει ο κύριος Φύκας!

Υπενθυμίζουμε τα χρήματα κύριοι δεν είναι δικά σας, είναι όλων όσων  με συνέπεια καταβάλουμε διαχρονικά τις εισφορές μας! 

Σεβαστείτε επιτέλους τους συναδέλφους......
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->