Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Στον αυτόματο και με πλήρη ασυδοσία … Παρακολουθώ εδώ και μήνες ένα θέατρο σκιών στα συνδικαλιστικά δρώμενα του Λ.ΣΕπιστολή από e-mail.

Στον αυτόματο και με πλήρη ασυδοσία …


Παρακολουθώ εδώ και μήνες ένα θέατρο σκιών στα συνδικαλιστικά δρώμενα του Λ.Σ


Η ΠΟΕΠΛΣ σε πλήρη διάλυση, ένας Πρόεδρος που προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες και στο βάθος η σκέψη των εκλογών. Στην Αττική, στην όποια και ανήκω επικρατεί το χάος .

Η παρέα των λίγων καλά κρατεί γαντζωμένη από την καρέκλα . Τρία άτομα έχουν βάλει την Ένωση στον αυτόματο . Καμία ενημέρωση . Καμία κίνηση . Απαξίωση σε όλο της το μεγαλείο.

Είναι κρίμα να υπάρχουν νέοι και αμόλυντοι συνάδελφοι και να μην αξιοποιούνται για την προάσπιση της ΕΠΛΣΑΠ . Χαμένο ανθρώπινο δυναμικό και ώρες στον βωμό τον προσωπικών φιλοδοξιών και της καρέκλας .

Έμαθα πρόσφατα ότι η παράταξη του δευτέρου ψηφοδελτίου έκανε αίτηση για οικονομική ενημέρωση, κάτι το οποίο, δεν έγινε ποτέ!!! Γιατί ??? Που πάνε τελικά τα λεφτά μας ??? Γιατί παραιτούνται οι συνάδελφοι αηδιασμένοι ??? Τελικά το μικρόβιο «Μαδούρο» υπάρχει και στην ΕΠΛΣΑΠ ? Τώρα πέσαμε και στα μπάνια του ΛΑΟΥ και δεν τους βρίσκεις….

Πρέπει επιτέλους να υπάρξει αντίδραση . Έξω οι παλαιοί, δοκιμασμένοι και ανίκανοι. Συνάδελφοι ας δώσουμε μια πραγματική ευκαιρία στους ΝΕΟΥΣ . Θέλουμε αλλαγές και τις θέλουμε ΤΩΡΑ . Βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια …

Από ότι έμαθα συνεχίζονται οι διώξεις συναδέλφων και για αυτό θα ήθελα να κρατήσω την ανωνυμία μου στο e-mail.

Σας εύχομαι καλό υπόλοιπο Καλοκαίρι
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->