Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΑΛΟ! Ο στρατός δεν είναι ατσαλάκωτος έχει κάνει….


Οι πρόσφατες δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου ότι ο στρατός είναι… ατσαλάκωτος προκάλεσαν την αντίδραση αξιωματικών, υπαξιωματικών αλλά και της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων.«δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, αλλά κάνει μόνο για παρελάσεις». Μάλιστα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών ευχήθηκε να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων, υπαινισσόμενος ότι τα πράγματα είναι πολύ άσχημα.

Σχεδόν δύο 24ωρα μετά τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας εξέδωσε ανακοίνωση με στοιχεία για την κοινωνική προσφορά των ενόπλων δυνάμεων στην δασοπυρόσβεση, στις αεροδιακομιδές ασθενών και στο προσφυγικό.

Από το ΓΕΕΘΑ επισημαίνεται ότι το διάστημα από την 1η Μαΐου μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί 2.271 στελέχη για κατάσβεση πυρκαγιών, έχουν γίνει 470 έξοδοι εναερίων μέσων, διαφόρων τύπων, καλύπτοντας συνολικά 980 ώρες πτήσης για επιτήρηση και κατάσβεση πυρκαγιών και προστίθεται ότι από την αρχή του 2017 έχουν πραγματοποιηθεί 1.593 ώρες πτήσεων εναέριων μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων, διαφόρων τύπων, σε 653 αποστολές αεροδιακομιδών 917 ατόμων που έχρηζαν ιατρικής συνδρομής.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->