Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

ΕΡΜΙΟΝΗ Απαγόρευση απόπλου για παράνομη ναύλωση Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφουςΑπαγόρευση απόπλου για παράνομη ναύλωση Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στην Ερμιόνη

Απαγόρευση απόπλου για παράνομη ναύλωση επεβλήθη απογευματινές ώρες χθες, στο Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίο ''ΠΑΝΦΙΛΟ'' Ν. Πειραιά 11507, το οποίο κατέπλευσε στο λιμένα Ερμιόνης.
Ειδικότερα, εφαρμόζοντας το νόμο 4487/2017 και τη λοιπή σχετική νομοθεσία, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ερμιόνης κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενήργησαν, διαπίστωσαν ότι το ως άνω σκάφος, στο οποίο επέβαιναν πέντε (05) αλλοδαποί, τελούσε σε καθεστώς παράνομης ναύλωσης για το χρονικό διάστημα από 19-08-2017 έως 25-08-2017 με λιμένα εκκίνησης τον λιμένα Ύδρας και τελικό προορισμό τον λιμένα Αλίμου, χωρίς η πλοιοκτήτρια εταιρεία να έχει καταρτίσει και υπογράψει ναυλοσύμφωνο, ενώ δεν είχε πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη καταχώρηση στο Ειδικό Έντυπο Πληροφοριακών Στοιχείων του Επαγγελματικού Πλοίου Αναψυχής (Ε.Ε.Π.Σ.Ε.Π.Α.), με την θεώρηση από τη Λιμενική Αρχή.
Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του παραπάνω σκάφους και κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->